Byen Bellagio

Nyd livet med cafébesøg og shopping

Bellagio, der er kendt som Comosøens perle, byder på mondæne butikker, caféhygge og smukke, farverige gader. Den ligger i pynten mellem de to ben af Comosøen, og til alle sider er der derfor en fantastisk udsigt til de norditalienske bjerge. Uanset om din kør-selv-ferie kommer forbi Comosøens øst- eller vestbred, kan du let besøge Bellagio. Der er nemlig daglige færgeforbindelser til den farverige by, så det er oplagt at parkere bilen og tage en sejltur på den blågrønne sø til farverige Bellagio, når bilferien går til Norditalien.

Smag på Italien ved havnepromenaden

Bellagios havnefront byder på gastronomiske oplevelser af enhver slags - både på elegante restauranter og små hyggelige trattoria’er. Ved havnepromenaden og i de stejle gader ligger spiserierne som perler på en snor, og fylder gaderne med liflige dufte af friske krydderier. Nup en veltillavet pastaret eller nyd eftermiddagssolen med en kop nylavet espresso, inden du fortsætter med at udforske Bellagios snørklede gader, der tager dig med til byens polerede afkroge og skjulte skatte.

Mondæne gader og luksusvillaer

Bellagio emmer af luksus. Kvalitetsbutikkerne lokker med luksusprodukter, der tæller alt fra håndlavede lædersko til store balkjoler og de smukkeste juveler. Hvis du vil have en luksusvare med hjem fra ferien, er det her du skal finde den. Selv hvis det ikke er den store pengepung, der skal luftes, er her noget for dig. Du kan nemlig sagtens finde mindre butikker, hvor lokale kunsthåndværkere sælger unikke, lokalproducerede produkter af høj kvalitet.

Men det er ikke kun i indkøbsgaderne, at Bellagio udstråler luksus og kvalitet. Byen er nemlig hjemsted for imponerende luksusvillaer, der stammer fra slutningen af 1700-tallet. På denne tid yndede den lombardiske adel at besøge Bellagio, og de byggede flere smukke villaer med overdådige haver i den lille by. Senere har mange kunstnere - såsom forfatteren Mark Twain og komponisten Franz Liszt - yndet at feriere i de mondæne huse.

Besøg for eksempel den smukke Villa Serbelloni, der byder på en 20 hektar stor imponerende park med en fantastisk udsigt. Eller læg vejen forbi den berømte Villa Melzi (besøgt af Mark Twain) der har en fornem engelsk have med klassiske statuer og en betagende udsigt over Comosøen. Bellagio byder på skønne oplevelser for både øjne og smagsløg, når kør-selv-ferien går forbi Comosøen.


"Tag på en dagstur med færgen til Lenno og besøg den overvældende og dybt imponerende Villa Del Balbianello. Her blev scener til bl.a. Star Wars og Casino Royal optaget!"

- Maria, rejsespecialist i Odense


Kort

Vis på kort