Markeder i Rom

5 lokale markeder med herlig kaotisk stemning

Markedsdage er en meget italiensk tradition. I mange af de mindre landsbyer i støvlelandet samler markedet hele byens indbyggere på byens torv to dage om ugen. I Rom er det ikke anderledes, bortset fra, at der altid er marked et eller andet sted. Du finder alt fra fødevarer til antikviteter, men frem for alt, så finder du den lokale stemning, og alene af den grund skal du tage til marked i Rom.

  • Piazza San Giovanni di Dio. Lidt uden for Roms centrum ligger markedet på Piazza San Giovanni di Dio. Det er lokalt, og her finder du alt, hvad hjertet begærer af lækre italienske delikatesser og udstyr til køkkenet.

  • Via Sannio. Her på det lokale marked kan du vitterlig gøre et godt kup. Her er alt fra sko, jeans, lædervarer til spændende vintagetøj. Markedet ligger syd for en af Roms største seværdigheder, Colosseum.
  • Monti Urban Market. Nord for Colosseum ligger weekendmarkedet, Monti Urban Market, som de unge har taget til sig. Lokale designere sælger egne kreationer til de unge, der tør ... og vil ses
  • Porta Portese. Loppemarked i Rom, hvor du om søndagen kan finde alt fra brugte læderjakker til campingudstyr. Her lærer du hurtigt at prutte om prisen.
  • Testaccio-markedet. Overdækket marked i Rom med superfriske fødevarer til rimelige priser. Skøn lokal atmosfære.

Kort

Vis på kort