Oplev Venedig i kajak

Ubegrænset adgang til byen

Vil du opleve Venedigs kanaler helt tæt på? Hvorfor så ikke gøre det i en kajak? I kajak. I kajak kommer du helt tæt på kanalerne, seværdighederne og dagligdagslivet i Venedig, og du undgår de store turiststrømme. Du ikke længere bare passager - du er din egen kaptajn, og du bestemmer selv, hvor du vil hen, og hvor længe du vil være der. Trafikken i Venedig er meget kontrolleret, og der er strikse regler for, hvor motoriserede fartøjer må sejle.

I en kajak er der ubegrænset adgang til stort set hele byen, og du får derved mulighed for at se steder, som de fleste turister aldrig får at se. Du planlægger selv sejlruten sammen med din guide, så du har mulighed for at opleve lige netop de ting, du har lyst til.

Aftentur i kanalerne

Om aftenen, når de fleste turister er taget hjem er kanalerne mindre hektiske, og det gør dem endnu mere spændende at udforske. Paladserne er smukt oplyste, og det er en unik oplevelse. Vil du opleve mere end bare Venedig, har du også mulighed for at sejle en tur op igennem lagunen til øen Burano med de smukke farverige huse og den forladte ø Torcello med to gamle middelalderkirker. Hvis du er blevet helt bidt af at sejle kajak, så kan du også komme på kajakture, der varer over tre eller seks dage.

Tag en prøvetur inden du begiver dig ud på Canal Grande

En typisk kajaktur rundt i Venedigs kanaler tager omkring 6-7 timer og er ca. 12-15 km lang. Du behøver ikke at være trænet kajakroer, men det er en fordel at have prøvet det før og at have gode svømmefærdigheder. Hvis du aldrig har prøvet at ro kajak før, får du en prøve-tur, inden den rigtige tur begynder. På en kajaktur kan du ikke undgå at skulle krydse Canal Grande, og her er der meget trafik, når motorbådene, gondolerne og fragtbådene sejler frem og tilbage. Her kan vandet derfor være meget livligt, så bed din guide om at undgå for mange ture over Canal Grande, hvis du ikke er rutineret kajakroer.

Kort

Vis på kort