På pizzakursus i Firenze

Pizza på ægte italiensk maner

Det bliver da ikke mere italiensk, end at have fingrene i pizzadejen og få mulighed for at lave din egen udgave, af den perfekte pizza. Det kan du i Firenze. I er typisk 10-15 pizzaelskere i alle aldre fra mange forskellige lande, der bliver introduceret, undervist og ikke mindst underholdt i den ædle kunst. Kurset er for voksne, men bestemt også børn, der får sig en herlig oplevelse og smiler over hele femøren fra start til slut. Du spiser selvfølgelig selv dit resultat sammen med et godt glas rødvin og er du heldig med en hjemmelavet gelato til dessert.

Fra en bunke mel til en lækker pizza

I mødes typisk i centrum af Firenze, hvorefter i samlet går hen til køkkenet, hvor magien foregår. I står 5-6 omkring et stor bord, hvor ”værktøjet” er samlet. Der er sørget for råvarerne og ved kyndig vejledning, starter du med en bunke mel, der langsomt men sikkert, forvandler sig til den flotteste pizza med gyldne skorper og farverig toppings – teoretisk set…

Underviseren forkæler jer også med en hjemmelavet chokoladeis, som bringer smilene frem hos børnene – specielt hvis de får lov til at slikke skeen, der har rørt ingredienserne sammen. Undervejs får I også lært, hvordan I kan finde isboderne med den bedste is.


" Tip: Hvis du vil være sikker på at få den bedste is i Firenze og mange andre steder, så gå uden om isboderne, hvor alle smagsvarianter frister med høje, farverige toppe. De har typisk fået tilføjet en masse stivelse. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort