Rejseforedrag: Kør-selv i Norditalien

Gratis rejseforedrag om kør-selv I Toscana og ved Gardasøen

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad destinationen har at byde på, og om det er der din næste drømmeferie skal gå til.

Er du til maleriske bjerglandskaber, historiske middelalderbyer og smagfulde vinoplevelser? Kom med på en spændende tur til Toscana og Gardasøen og få inspiration til at opleve det søde liv i solrige Bella Italia.
I det nordlige Italien lokker Gardasøen med køreture på snoede bjergveje til charmerende byer og gule citrontræer. Og med gode muligheder for spændende oplevelser ved den smukke sø og besøg i egnens forlystelsesparker er Gardasøen et oplagt kør-selv-mål for hele familien. 
Toscana byder på sirlige vinmarker, der lokker med besøg på autentiske vingårde, renæssancebyen Firenze med de utallige kulturelle oplevelser og de charmerende middelalderbyer Lucca, Volterra og San Gimignano. En kør-selv-ferie i Italien er fyldt med oplevelser i forruden, livsglæde i bilen og nye historier i bagagen.

Datoer og tilmelding

Dette foredrag er afholdt. Hold øje med nye datoer her på siden.