Rejseforedrag: Kør-selv i Norditalien

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie I Toscana og ved Gardasøen

Drømmer du om at opleve Norditaliens maleriske bjerglandskaber, historiske landsbyer og smagfulde vinoplevelser? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det italienske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Norditalien eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af det nordlige Italien: Fra Gardasøens snoede bjergveje og familievenlige forlystelsesparker til Toscanas sirlige vinmarker og charmerende middelalderbyer. Kom med til spændende slotte, stemningsfyldte havnebyer og solgule citrontræer ved Gardasøens bredder, og kør gennem Toscanas bugtende renæssancelandskab Val d’Orcia, besøg autentiske vingårde og gå på opdagelse i utallige kulturelle seværdigheder.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige norditalienske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Toscana og ved Gardasøen.

Datoer og tilmelding

Dette foredrag er afholdt. Hold øje med nye datoer her på siden.