Rejseforedrag: Kør-selv i Norditalien

KOM MED TIL VORES GRATIS INSPIRATIONSAFTEN om kør-selv I Toscana og ved Gardasøen

Drømmer du om at opleve Norditaliens maleriske bjerglandskaber, historiske landsbyer og smagfulde vinoplevelser? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det italienske.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om Norditalien, endnu ikke har bestilt din rejse eller mangler inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen. På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, det nordlige Italien har at byde på: Fra Gardasøens snoede bjergveje og familievenlige forlystelsesparker til Toscanas sirlige vinmarker og charmerende middelalderbyer. Kom med til spændende slotte, stemningsfyldte havnebyer og solgule citrontræer ved Gardasøens bredder, og kør gennem Toscanas bugtende renæssancelandskab Val d’Orcia, besøg autentiske vingårde og gå på opdagelse i utallige kulturelle seværdigheder.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige norditalienske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Toscana og ved Gardasøen.

Datoer og tilmelding

Dette foredrag er afholdt. Hold øje med nye datoer her på siden.

Find mere inspiration til din rejse her