Storbyferie i Rom for 2 voksne

Nyd 'la dolce vita' i Italiens hovedstad - 4 dage / 3 nætter

Rom er en forførende by. I vil opleve, at byens unikke historie danner en fascinerende ramme om nutidens livlige hverdagsliv. Stil jer fx under Michelangelos kuppel i Peterskirken og mærk, hvordan storheden kilder i maven. Eller sæt jer på Den Spanske Trappe og nyd et stykke romersk pizza bagt i stenovn, mens I betragter indbyggere og gade-gøglere. Rom byder hver dag på nye spændende overraskelser.

I hvilken anden by kan I spise en lækker pizza på en plads designet af Bernini for dernæst at tage metroen hjem til jeres hotelværelse, som ligger i et renoveret renæssancepalads? Tænk også på de mange lækre restauranter, vinbarer og caféer. Dertil er Rom et mekka for jer, der rejser for at shoppe.

Fra 2.920 kr.
pr. person i dobbeltværelse inklusiv fly tur/retur og 3 overnatninger på hotel

Det kan I glæde jer til i Rom:

 • Oplev verdens største kirke, den imponerende Skt. Peterskirke
   
 • Nyd en lækker middag eller en god kop kaffe i bydelen Trastevere
   
 • Bliv fascineret af det mægtige Colosseum med den blodige historie
   
 • Besøg Det Sixtinske kapel, hvor Michelangelos mesterværk pryder loftet

Denne storbyferie kan I selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online

Søg og bestil din storbyferie online

Få masser af oplevelser i Rom

Hvad skal I opleve I Rom?


Vi kan anbefale et besøg i charmerende kvarter, Travestere. I Travestere, kan I slentre rundt i de smalle og kringlede gader, hvor patinaen driver ned af de skønne husfacader. I støder konstant på små og store pladser med kirker, museer, specialforretninger og caféer, hvor I kan spise frokosten. Om aftenen kommer der for alvor liv i restauranterne, og udvalget er stort. 

Det er svært ikke at blive bevæget, når man træder ind i Peterskirken i Vatikanstaten i Rom. Det er et af verdens største kirkebygninger, og det er uden tvivl et af de allerhelligste steder for katolikkerne - turister valfarter hertil hver dag, for at betragte de imponerende bygninger. Det er også her I kan se det verdensberømte Sixtinske Kapel af Michelangelo.

Rom er ikke kun et spændende besøg på grund af store seværdigheder som Colosseum, Den Spanske Trappe og Vatikanet. Italiensk mode er verdensberømt for lækkert og stilsikkert design. Via del Corso er en af Roms længste gader midt i det historiske centrum, og lokker med internationale mode- og designbutikker. På gaden Via del Babuino kan I til gengæld købe antikviteter, lamper og glas med hjem.

Leder I efter den helt rigtige atmosfære i Rom, så er Piazza Navona et rigtig godt bud. Det lange smalle torv er utrolig hyggeligt, og på pladsen ligger den smukke barokkirke, Sant'Agnese in Agone. Sæt jer på en af de mange fortovsrestauranter og nyd et let måltid eller et glas vin imens I hviler benene.

Vis på kort

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011