Auckland Zoo

Et besøg værd for hele familien

Generte kiwier, sjældne kakapoer og majestætiske sumatratigere – i Auckland Zoo på New Zealands nordø er det muligt at komme helt tæt på dyreriget og med samvittigheden i god behold. Denne not-for-profit zoo fokuserer nemlig på at bevare truede dyrearter og passe på det lokale dyreliv. Brug en dag på at udforske den storslåede park og bliv klogere på New Zealands og resten af verdens flora og fauna.

Storslået flora og fauna nær centrum

Ti minutter fra Auckland centrum finder I Auckland Zoo, der med sine 17 hektarer huser flere end 130 arter og 1500 dyr fra overalt i verden. Gå på opdagelse i parkens fire sektioner, der hver især afspejler dyreriget fra forskellige kontinenter. Foruden Afrika, Sydamerika og Australien finder I også Te Wao Nui-distriktet, hvor I kan opleve alle New Zealands skatte samlet på ét sted.

I kan vælge at udforske parken på egen hånd eller tage på en guidet tur. Hvis I vælger at være på egne ben, er det en god ide at planlægge jeres dag ud fra parkens eget program – her får I rig mulighed for at blive klogere på de forskellige dyr gennem dyrepassernes spændende fortællinger.

Kort

Vis på kort