Blue Spring og Te Waihou Walkway

Ferskvandsparadis på New Zealands nordø

Med sit krystalklare vand i blågrønne nuancer og den omkransende forskelligartede natur, er det ikke mærkeligt, at Blue Spring er et velbesøgt sted på New Zealands nordø. Foruden at være en fryd for øjet, byder kilden på noget af det reneste vand i verden og lægger vand til omkring 60% af alt kildevand på flaske i New Zealand. Und jer selv at besøge denne naturlige perle på kør-selv-ferien på nordøen og tag gåturen langs Te Waihou-floden for at få det hele med.

inspiration

Vandreruten Te Waihou Walkway

Ca. 50 km fra Rotorua og 5 km fra Putaruru finder I Blue Spring, som nås på gåben via Te Waihou Walkway. Hvert år tiltrækker stedet besøgende fra hele verden, der alle ønsker at se det med egne øjne – og med god grund. Stien tager jer langs den prægtige Te Waihou-flod, hvor I hurtigt vil opdage den utrolige diversitet, der gennemsyrer naturen i området. Husk også at rette øjnene mod flodens overflade, hvor ørreder svømmer rundt i det friske vand.

Vælg den rute der passer jer bedst

I kan vælge at gå ad Te Waihou Walkway fra parkeringspladsen ved enten White Road eller ved Leslie Road. Den fulde oplevelse nås bedst fra White Road, som tager jer ud på en spektakulær rute på knap 3 timers gang retur. Hvis I ikke har alverdens tid, har I også mulighed for at gå fra parkeringspladsen ved Leslie Road, hvor I allerede efter 800 meter når Blue Spring.

Kort

Vis på kort