Fårfarmen Agrodome

En fåret forlystelse?

Tænk, at man kan skabe underholdning ud af får! Men hvis ikke landet med de over 80 millioner får kan gøre det – hvem skulle så?! I over 40 år har gæster fra hele verden besøgt Agrodome-farmen, der ligger kun 7 km fra Rotorua. Hele 19 forskellige racer af får bliver du introduceret til på farmen. Det er en af de mest turistede oplevelser, du kan finde i New Zealand. Men det er altså rigtig god underholdning, hvor du sammen med læssevis af turistbusser og fotograferende godtfolk kan opleve en forunderlig attraktion.

Inspiration

Show og tour rundt på Agrodome-farmen

På farmen tilbyder de show og rundtur for hele familien – som både er lærerigt og underholdende, men måske mest for børn og fåreelskere. På farmens Farmyard Nursery kan du klappe og fodre små babylam. Showet er topprof, fårene flotte og sutteflaskerne et hit for børnene. Og så er det fantastisk, at ham den rå kiwi i undertrøje sådan vupti-vipti kan klippe et skind af fåret med en lille motorsaks.

Uden for den store showhal kan du også opleve fårehundene arbejde med at holde styr på fårene. Det er meget bedre end cirkus. Det er den ægte vare og tæt på New Zealands sjæl.

Skal Agrodome være en del af din historie i New Zealand?

Kort

Vis på kort