Hokitika kløften

En naturlig skat på New zealands sydø

Har du før oplevet, at attraktioner ser bedre ud på billeder end i virkeligheden? Hokitika-kløften er ét af de steder, der er ligeså smukt eller måske endda smukkere, når du ser det med egne øjne! Med sit mælkeblå vand, granitklipper og den omkringliggende regnskov er kløften bestemt et besøg værd for alle, der sætter pris på naturlige skatte.

Oplev udsigten fra svingbroen

33 km fra Hokitika by finder I den betagende Hokitika-kløft, som uden tvivl bør udforskes, hvis I er i området på jeres kør-selv-ferie på sydøen. Blot fem minutters gang fra parkeringsområdet ligger den første udsigtsplatform, hvor Hokitika-kløften kan ses i al sin pragt. Herfra fortsætter I videre ned til svingbroen, hvor I for alvor kan suge flodens skønhed til jer og tage nogle fantastiske billeder af det unikke blå vand og de prangende omgivelser. På en varm sommerdag er det desuden oplagt at tage en dukkert i det kølige vand, inden I begiver jer tilbage til jeres køretøj.

Et besøg værd

Det er let at tilgå kløften, og I kan gå turen helt ned til broen og op igen på omkring 30 minutters tid. Derfor er der ingen grund til ikke at svinge forbi Hokitika-kløften, hvis I besøger eller kører gennem dette område på vestkysten.

Kort

Vis på kort