The Omaka Aviation Heritage Centre i Blenheim

Verdenskrigene bliver bragt til live

Du er sikkert taget til Blenheim for at udforske Marlboroughs vinregion, med New Zealands absolut største vinproduktion. Men hvorfor ikke kombinerer vinoplevelser med et fantastisk museum, der via 2 utrolige udstillinger fortæller om verdenskrigenes hændelser og tragedier. The Omaka Aviation Heritage Centre har 2 udstillinger, der koncentrerer sig om henholdsvis 1. og 2. verdenskrig, hvor krigsfly spiller en væsentlig rolle.

Knights of the Sky bringer 1. verdenskrig til live i virkelighedstro kulisser med brug af historiske gamle flyvemaskiner, genstande og udstyr fra krigen tilsat specialeffekter og lysopsætning. Det hele skabt af Hobbit-instruktøren Peter Jackson, der har bragt udstillingen op på allerhøjeste niveau.

Dangerous Skies omhandler 2. verdenskrig fra Tyskland og de britiske øer til Rusland og Stillehavsøerne. Nogle af udstillingens højdepunkter er den ikonisk Spitfire, en sjælden Dehavilland Mosquito og det frygtindgydende tyske Stuka-bombefly Ju 87. Her er der virkelig også gjort meget ud af opsætningen og fortællingerne fra krigen.

Kort

Vis på kort