Waitakere Ranges Regional Park

Gå en tur på Piha stranden med det sorte sand

Har I en halv dag til rådighed, kan vi varmt anbefale, at I tager på tur til Waitakere Ranges Regional Park og Aucklands vestlige strande. Her får I en helt anden oplevelse af området omkring Auckland end I ellers ville have fået.

Besøg Arataki Visitor Centre, hvor I ud over kulturhistorie, også har de mest fantastiske udsigter over landskabet. Kør videre til Piha, kun 40 minutters kørsel fra Aucklands centrum, og gå på Piha stranden med det sorte sand, der indeholder så mange metaller, at det sidder fast på en magnet. Når solen skinner, kan sandet blive ekstremt varmt, så pas på fødderne… Læg mærke til den store klippe på stranden – den ligner en liggende løve og har da også fået navnet; Lion Rock. Tæt på den store klippe er der ofte en sværm af surfere, der boltrer sig i bølgerne.

Inspiration

Gå på opdagelse i naturen

Bag stranden er der flere vandrestier. Hvis I tager på en lille vandretur ser i sandsynligvis flere smukke fugle, smukke bregner med den sølvfarvede underside, som reflekterer lyset og New Zealands ”kokosnødder”, der ikke bliver større end en kirsebærsten og i øvrigt er så hårde at de ikke kan spises. Vil I gerne have den viden og de historier der følger med, når I har en guide med, kan vi anbefale at tage Wilderness Experience Tour med Bush and Beach. Det kan vi selvfølgelig være behjælpelig med.


Fun facts: Ikke langt fra Piha ligger Karekare Beach. Det er her strandscenerne fra den oscarvindende film ”The Piano” er optaget i 1993.


Kort

Vis på kort