Tysklands længste hængebro - Titan RT

Nervepirrende spænding i højderne

Skal din kør-selv-ferie i Harzen have et nervepirrende indslag? I Rappbodetal i Harzen kan du opleve Tysklands længste hængebro "Titan-RT", der flugter med dæmningen og strækker sig over dalen med en total længde på hele 458,5 meter.

Du kan uden sikkerhedsudstyr krydse den enestående hængebro. Det eneste du behøver er et par gode, solide sko og lidt mod for at få denne helt specielle oplevelse i en højde af 100 meter. Gangbroen over dalen er en 120 cm bred stålrist, så du kan kigge direkte ned i dybet, samt et 130 cm højt værn af stålnet til begge sider. Her er du omgivet af betagende natur, frisk luft – og stål – og med en fantastisk udsigt! Det er sågar muligt at krydse broen i skumringstimerne eller efter solnedgang, hvor broen er flot oplyst.

Konstruktionen stod færdig i foråret 2017 og er fastgjort til skiferstenene på begge sider af dalen med en enorm trækkraft på 947 tons. Fire hovedophængskabler med en diameter på 65 mm udgør rygraden i den 120-tons tunge struktur. Derudover holdes broen i spænd med 2 kabler, der holder broen stabil og i position ved højere vindhastigheder.

Broen er åben året rundt og billetter kan købes i automater på stedet.

Ren adrenalin til de modigste

En anden oplevelse i topklasse finder du lige under hængebroen. Her kan du prøve et "Giga-Swing", et at de mest spektakulære elastikhop i Europa. Alene eller i tandem springer de modigste af alle ned i dybet. Den nervepirrende frit falds oplevelse afsluttes med stille og rolige sving, før du bliver trukket ind på sikker grund igen.

Kan du ikke få adrenalinsus nok, kan du også kaste dig ud i og afprøve den 1 kilometer lange Zip-line, hvor du svæver i susende fart henover dalen. Så kommer der med garanti luft under vingerne. Oplevelsen er også sjov for de større og modigste børn (fra 10 år, min. 40 kg).

Det er en god idé at bestille tid på forhånd. 

Kort

Vis på kort