Engø Gård Hotel ved Tønsberg

Gårdsromantik i skærgården

Engø Gård Hotel, Tjøme ved Tønsberg

Engø Gård Hotel ligger på skærgårdsidyllen Tjøme lige udenfor Tønsberg. Hotellet udgør nærmest en lille landsby, der består af en række idylliske bygninger, hvor gårdsromantikken er holdt indtagt. Hotellets restauranten holder et meget højt niveau med menu af lokale råvarer.

Fra 882 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Historisk Hotel

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Gastronomi og aktiv livsstil

Engø Gårds restaurant er kendt og populær, hvor sæsonens menu har fokus på lokale og Skandinaviske råvarer.

Vand og skærgård er kun et par hundrede meter væk, og lægger op til både vandreture og badning. I tillæg byder hotellet på en række faciliteter som swimmingpool, tennisbane, cykler og boule. Ønsker du at opleve skærgården fra en båd, er det muligheder for at komme ud med lokale fiskere og fange fisk og hummer (bestilles og betales seperat).

Kun 15 minutter i bil fra hotellet kommer du til "Verdens Ende" og Færder nationalpark. Et stort naturområde helt syd på Tjøme. Tønsberg, med dens hyggelige havnefront og livlige byliv, ligger kun 15 minutter med bil nordover. Tjøme er knyttet til fastlandet via den korte Vrengen bro.

Der er ladestandere for el-bil på hotellet, så hvis du kører el-bil kan bilen lades op mens I sover. Vælger I at overnatte i Tønsberg centrum, er der også der gode muligheder for at få ladet el-bilen.

.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Norge - skab din egen historie

De bedste oplevelser i Norge

Se vores anbefalede oplevelser