5 gode råd, når du skal leje en autocamper

Hvad skal du overveje, inden du lejer autocamper i Australien eller New Zealand?

Overvejer du at tage på kør-selv-ferie i autocamper i Australien eller New Zealand? Det kan vi godt forstå! En ferie i autocamper er nemlig vejen til masser af fantastiske eventyr og oplevelser. Her får du både friheden til at bo midt i naturen og komforten ved en rigtig seng. Der er dog mange ting at overveje, inden du lejer en autocamper. Her får du 5 praktiske tips til det, du skal overveje inden du lejer. 

Vores råd

1. Bestil i god tid

Prisen på en autocamper er baseret på udbud og efterspørgsel og den ændres hver uge. Det kan derfor betale sig at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud. Ønsker I at starte i en by og slutte i en anden by, er det en rigtig god ide at tjekke prisen begge retninger, for efterspørgslen giver ofte forskellige priser afhængig af, hvor I starter og slutter jeres lejemål.

2. Køb en forsikringspakke - spar bekymringer og selvrisiko

Bestil en ”Inclusive Pack”, så I er bedst muligt sikret. Ud over selvrisikoreducering inkluderer pakken også ting som fx gas til gasblus, WIFI, campingbord og stole.

3. Husk Kørekortet

Når du kører i autocamper i New Zealand eller Australien skal dit danske kørekort ledsages af et internationalt kørekort. Du behøver dog IKKE det store kørekort. 

4. Krav til Chaufføren

Chaufføren skal være min. 21 år (på Jucy modellerne samt enkelte modeller hos Mighty er min. alderen 18 år) og have gyldigt fysisk (ikke digitalt) dansk EU-kørekort. Kørekortet skal ledsages af et et internationalt kørekort. Ved afhentning skal I endvidere kunne fremvise et anerkendt kreditkort og gyldigt pas som identifikation. 

5. Tag jer god tid til at Vælge den rigtige autocamper

Jeres autocamper bliver jeres hjem på ferien og det er derfor vigtigt at I vælger det helt rigtige. Vi samarbejder med Maui, Britz og Mighty, der er de førende udlejere af campervans og autocampere i New Zealand og Australien. Med deres årelang erfaring i udlejning tilbyder de et kvalitetsprodukt. 

Der findes mange typer og størrelser af campervans og autocampere med masser af faciliteter og plads til 2-6 personer. Da vognene er meget forskellige og indbyder til forskellige rejseformer, kan det være en god investering at bruge lidt tid på at sammenligne mulighederne. Og husk at vælge et med rigelig plads til hele familien - på den måde får I den allerbedste ferie. Alle autocamperne er desuden udstyret med med faciliteter til det antal personer, der er sovepladser til. 

Husk også...

Almindelige 2-hjulstrukne autocampere må kun køre på asfalterede og faststampede veje, så der er ingen mulighed for at offroade. men stadig masser af muligheder for spontane eventyr.