Aktiviteter i Kitzbüheler Alpen

Alpernes legeplads

Kitzbüheler Alpen i Østrig er som en stor legeplads for de aktive i alle aldre. Den smukke natur byder på alt fra vandring og klatring til paragliding, hvor du får hele området serveret i fugleperspektiv - det kan vi varmt anbefale. Her er en nogle af de mange aktiviteter, du kan kaste dig ud i.

Vandring i Alperne
Et godt kort og et par vandrestøvler, så er I allerede godt på vej til en vandretur i de østrigske Alper. I Kitzbüheler Alpen er ruterne godt afmærkede og I kan vælge mellem mange vandreruter af forskellig varighed og sværhedsgrad. Hvad med at overnatte i en lille bjerghytte eller besøge et lille lokalt spisested med lokale lækkerier?

Klatring og rapelling
Prøv en klatretur op ad en 15 meter høj lodret bjergvæg eller læne jer baglæns ud over en klippekant med et reb i hænderne og abseile (rappelle) ned. Musklerne sitrer, adrenalinet pumper, men I når sikkert målet med armene i vejret til et "High Five". Jeres børn vil elske det.

Canyoning
Vil I have sat adrenalinet i kog, så skal I på canyoning tur. Her vandrer, hopper, klatrer, rutsjer og rapeller I på vej ned ad klipper via et vandløb. I kan prøve canyoning i Kitzbüheler Alpen og ved St. Johann in Tyrol.

Paragliding
Se det hele fra oven, når du svæver i en faldskærm over Kitzbüheler Alpen med din pilot. Paragliding er en garanti for et sus i maven og et stort smil når du lander.

Trætop adventure - det kildrer i maven
Det er lige noget for jer der elsker at klatre og svinge jer fra træ til træ. ”Hochseilgärten” er områder i bjergskovene, hvor I prøver kræfter med forskellige rebbaner og sjove ruter i træerne. Her kommer jeres balance og smidighed på prøve. En garanti for masser af grin.

Cykeltur i Alperne - rugbrødsmotor eller rygvind?
I har næsten 200 km afmærkede cykelruter i Kitzbüheler Alpen. Er I til ”rugbrødsmotoren” så hopper I på mountainbiken. Foretrækker I ”rygvind” på hele ruten, så I kan nyde den bjergtagende natur uden at miste pusten? Prøv den nyeste trend og hop på en elcykel (Ebike). Kitzbüheler Alpen er nok Europas største elcykel område.

Bueskydning – Robin Hood for en dag
Jeres indre Robin Hood kommer hurtigt frem, når I spænder buen og pilen rammer målet. Her kæmper I på lige fod, så hvad med et lille internt væddemål? En dygtig guide sørger for en grundig instruktion, hvor udstyret gennemgås. Et hit for børn og I bliver selv som legesyge børn igen.

Kort

Vis på kort