Sommer i Tyrol

7 dages kør-selv forslag til Sommer i Tyrol

Der er dejligt i Tyrol, og den charmerende region Tirol midt i Alpernes fantastiske natur med bjergtinder, blomsterenge, smaragdfarvede søer og landidyl a la Sommer i Tyrol og Heidi på bjerget, er ingen undtagelse. Tyrol er et paradis for eventyrerne, der kan hike, cykle og paraglide, men der er også frisk bjergluft, gæstfrihed af rang og luksuriøs afslapning i vente på denne seks dages rejse til alpelandet.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Østrigs imponerende landskaber.

Fra 2.565 kr.
pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter.

Rejseperiode:
Maj - september 

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde:
50 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

dag for dag

3 overnatninger i Westendorf
3 overnatninger i St. Johann in Tirol

Velkommentil Westendorf

Velkommen til charmerende Westendorf; en lille landsby placeret midt i Kitzbühel Alperne omgivet af frisk bjergluft, imponerende landskaber og romantiske blomsterenge. Byen er nok lille, men sprudler af liv og ægte tyrolerstemning med de klassiske alpehytter og fint udskårne træbalkoner dekoreret med blomster i alle farver. Brug denne eftermiddag på at summe rundt i den charmerende by og suge stemningen til jer på den lokale alpekro. Westendorf fik i 1998 æren af at være Europas smukkeste blomstrende landsby.
Overnatning på Hotel Jakobwirt i Westendorf

Westendorf for naturelskere

Området omkring Westendorf er et paradis for naturelskere og eventyrere, og her har I rig mulighed for at begive jer ud på spændende vandre- eller cykelture. Udforsk det rekreative naturområde Windautal, hvis kuperede landskab med rislende bække og græssende køer emmer af idyl. Her ligger også en nye velvære- og oplevelsessti, Wohlfühlweg. Det er populært at opleve området på E-bike, hvor I f.eks. kan køre en tur op til den hyggelige kro Steinberg i Windautal og den lærerige wellnessrute Wadl Weg, der byder på forfriskende vandkure og helende urter. Ønsker I derimod noget mere actionpacked, så er der mulighed for at prøve kræfter med Paragliding på Westendorfs bjerg Choralpe.
Overnatning på Hotel Jakobwirt i Westendorf
 

Westendorf – lidt for enhver smag

I Tyrol findes der oplevelser for enhver smag, så I kan bruge dagen på enten at udforske det imponerende Krimmler Wasserfald eller begive jer ud på den smukke og romantiske vandring igennem Wolfsklamm kløften med et virvar af små vandfald og smaragdgrønne bjergsøer. Her kan I også besøge klostret Felsenkloster. Endnu tættere på Westendorf finder I kløften Tiefenbachklamm med ekstraordinær smuk natur og en brusende flod, der skærer sig igennem den snævre ravine. Har I derimod brug for en mere afslappet dag, kan det anbefales at tanke nye kræfter med et besøg i en af de alpine spacentre og nyde godt af de healende alpine urter eller besøge hovedbyen Innsbruck, der vrimler med kulturelle fornøjelser. 

I kan låne cykler (Citybikes) gratis på hotellet, og i byen kan I leje alle typer cykler. Området byder på over 800 km cykelveje, deraf flere familieegnede, hvor I kan cykle med Wilden Kaiser, Kitzbüheler Horn og Großen Rettenstein som kulisse.
Nær Westendorf kan I tage Alpenrosenbahn op i højderne og nyde bjergtinderne rundt om Westendorf. Byen har også fået udmærkelsen "Wanderdorf" på grund af de mange vandreveje og den fremragende vandreservice. At vandre i Kitzbüheler Alpen er ren bjergidyl.
Overnatning på Hotel Jakobwirt i Westendorf.

Westendorf til St. Johann in Tirol (30 km)

I dag kører I igennem Alpernes majestætiske verden af bjergtinder og grønne enge, små bondehytter og lutter idyl. På vejen bør I stoppe i Kirchberg in Tirol; en af de lidt større byer i området. Brug også et par timer ved den dybe smaragdfarvede sø Schwarzsee, der med sine omkring 27 grader er et populært sted at bade om sommeren. Søen ligger omkranset af de spektakulære Kaiserbjerge og smukke naturreservater. Inden I kommer til dagens sidste destination, St. Johann in Tirol, kan I stoppe i den legendariske skisportsby Kitzbühel. Med det spidse kirketårn og farverige huse er det en klassisk tyrolsk bjergby med masser af charme.

Turistkontoret i Ellmau arrangerer ugentlige ture til "Gruberhof", der til hverdag hedder Bauernhof  Köbfing. Både Ellmau og Going haldes officielt Bergdoktordorf, men også byerne Söll og Scheffau danner kulisser i tv-serien. I sommeren 2016 blev 10. sæson optaget. Alternativt kan I bruge dagen på en udflugt til det 3.798 m høje Grossglockner. Bjerget er en del af Hohe Tauern bjergmassivet, og selve bjergtinden ligger på grænsen mellem Tirol og Kärnten.
Overnatning: Hotel Tyrol i St. Johann 

St. Johann in Tirol for de aktive eventyrer

Byen St. Johann in Tirol er regionens pulserende hjerte og et paradis for de aktive eventyrer. Med sin placering i Laukentaldalen ved foden af Kaisermassivet er der rig mulighed for vandreture og mountainbike-udflugter, men også golf, paragliding, kanoture, rideture og rafting. Hvis I har lyst til udfordringer, er der i hvert fald nok at kaste sig ud i her. Alternativt kan I besøge klatreskoven Kletterwald Hornpark, hvor der er sjove aktiviteter for både børn og voksne. I kan også begive jer ud til vandfaldet Schleier ved Wilden Kaiser, hvor I enten kan klatre op ad de udfordrende klatreruter eller tage den lidt mindre udfordrende vandrerute til det spektakulære vandfald.

12 km vestpå ligger Ellmau, kendte fra tv-serien Der Bergdoktor, der forgår med udsigt til bjergmassivet Kaisergbirge. Turistkontoret i Ellmau arrangerer ugentlige ture til "Gruberhof", der til hverdag hedder Bauernhof  Köbfing. Både Ellmau og Going haldes officielt Bergdoktordorf, men også byerne Söll og Scheffau danner kulisser om tv-serien. I sommeren 2016 blev seriens 10. sæson optaget.
Overnatning på Hotel Tyrol i St. Johann
 

Historiske Kufstein

Brug dagen på at slappe af ved Hintersteiner see, der er Østrigs nok mest idylliske og rolige bjergsø. Her kan I tage en rekreativ vandretur rundt om søen til de mange smukke oaser. Har I børn med, kan I alternativt besøge vandlandet Kaiserbad Ellmau med masser af sjove oplevelser. Eftermiddagen kan I tilbringe i fæstningsbyen Kufstein; især kendt for den imponerende Festung Kufstein, der byder på spændende historie, underjordiske tunneller og drømme om prinser og prinsesser. I den gamle bydel kan I summe rundt blandt Römergasses traditionelle huse, besøge det gamle glaspusteri Riedel Glas eller hygge jer på nogle af de charmerende vinstuer, hvor I bliver forført af ægte tyrolerstemning.
Overnatning på Hotel Tyrol i St. Johann
 

Hjemrejse

Tak for denne gang, for nu går turen hjemad eller videre på nye oplevelser.

kort

Vis på kort

galleri

priser

Fra 2.565 kr.

Prisen inkluderer

  • 6 hotelovernatninger

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Flybilletter
  • Billeje

 

Om rejsen

Standard, fra 2.565 kr.
pr. person i dobbeltværelse
 

3 nætter på Hotel Jakobswirt i Westendorf
3 nætter på Hotel Tyrol i St. Johann in Tirol

 

ekstra oplevelser

I kan også køre ruten omvendt, forlænge opholdet med nogle ekstra dage eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

få et tilbud

Intern kommentar

Salgsinfo: Hoteller

3 nætter på Hotel Tyrol i St. Johann in Tirol (HINNPETY) tbx

3 nætter på Hotel Jakobswirt i Westendorf (HINNJAKO) tbx