Toppen af Østrig

7 dages fantastiske oplevelser i Alperne

Lad jer imponere af Alpernes bjergtinder, pragtfulde gletsjere, dybe søer og blide enge ligger landet i bjergene, det naturskønne Tyrol, og det charmerende Salzburger Land. Denne syvdagesrejse tager jer tværs igennem alpelandet til nogle af Østrigs absolutte perler. Her finder I et paradis for de aktive og et mekka for de magelige.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Østrigs storslåede landskaber.

Fra 4.195 kr.
pr. person i 6 nætter i dobbeltværelse på 4-stjernede hoteller, 3 nætter i Schladming og 3 nætter i Kaprun, alle nætter med stor flot morgenbuffet

Rejseperiode:
Ultimo maj - medio oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde:
95 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Schladming

Det 4-stjernede Sporthotel Royer i Schladming ligger tæt på Schladmings hyggelige centrum og Planaibanen. Som gæst på Sporthotel Royer får I gratis et Schladming-Dachstein Summercard, der inkluderer utallige spændende aktiviter for hele familien, ikke mindst gratis transport med områdets mange bjergbaner.

I kan fx tage bjergbanen op til toppen af Planai, hvor der åbner sig et helt fantastisk vandreområde med smukke panoramaer til alle sider. Har I mod på lidt kilder i maven kan I mod betaling paraglide ned i dalen, sammen med en instruktør naturligvis. På den anden side af dalen rejse Dachsteinmassivet sig imponerende mod himlen. Vejen fra Ramsau til liften er også inkluderet og fremme ved dalstationen kan I tage bjergbanen op i ca. 3.000 højde. Og heroppe venter endnu en fascinerende oplevelse.
Og børn kan være med hele vejen! 

Overnatning på Sporthotel Royer

Kaprun

Turen går nu fra Schladming til Kaprun, og det dejlige 4-stjernede Alpenhaus i Kaprun. Ikke nogen lang køretur, men vejen går forbi flere små hyggelige byer, som det nok kan betale sig at kigge nærmere på, f.eks. Wagrain og  St. Johann im Pongau og naturligvis den noget større by Zell am Ziller. Her kan I evt. lade jer lokke til en sejltur på den smukt indrammede Zeller See.

Den hyggelige lille by Kaprun byder på et charmeren lille bycentrum og få km fra byen rejser sig det imponerende Kitzsteinhorn, der nå op i over 3.000 meters højde. Turen til toppen er absolut det hele værd, og er man heldig med vejret belønnes man så rigeligt med den mest vidunderlige udsigt.

Den anden dag kan bruges på en udflugt til 3.798 m høje Grossglockner. Bjerget er en del af Hohe Tauern bjergmassivet og selve bjergtinden ligger på grænsen mellem Tirol og Kärnten.  Kør ad den næsten 50 km lange Grossglockner-Hochalpenstrasse der forbinder Heiligenblut og Fusch. Vejen når en højde på 2.572 m, og er Østrigs højeste bjergpas.

Overnatning på Alpenhaus i Kaprun

kort

Vis på kort

galleri

priser

Fra 4.195 kr.

Prisen inkluderer

  • 3 overnatninger på 4* Sporthotel Royer i Schladming, inkl. morgenbuffet
  • 3 overnatninger på 4* Hotel Alpenhaus i Kaprun inkl. morgenbuffet.
     

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Flybilletter
  • Billeje

 

Om rejsen

3 overnatninger i Schladming
3 overnatninger i Kaprun

Med mulighed for besøg på fx:
Kitzsteinhorn med 3.203 m
Dachstein Gletscher med 2.995 m
Grossglockner med 3.798 m

ekstra oplevelser

I kan også kør turen omvendt, forlænge turen eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag, f.eks. Sommer i Tyrol.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

få et tilbud

Intern kommentar

Hoteller:

Sporthotel Royer - BESTILLES DIREKTE
Europaplatz 583
A-8970 Schladming

Pris 3 nætter med morgenmad 2.025 kr. (pris hele sommerene)
Læs mere her!

Tel. +43 3687 / 200-413
reservierung@royer.at
www.royer.at

 


Alpenhaus Kaprun (Sunhotels via TBX)
Pr. person i dobbeltværelse pr. nat inkl. stor morgenbuffet 1.975 kr.

Læs mere her!

Priser juni 2019