Kitzsteinhorn

Over skyerne

Kitzsteinhorn er et bjerg beliggende i Hohe Tauern i Alperne og sammen med Schmittenhöhe og Maiskogel danner Kitzsteinhorn Europa Sport Region. Området er ideelt til skisport om vinteren, og vandreture om sommeren. Kitzsteinhorn ligger ved den hyggelige by Kaprun og fra byen går der gondol-lifte op på bjerget.

Gipfelwelt 3000 - Salzburgs højeste udflugtsmål på 3.000 meter

Højt op 3.029 meter over havets overflade og lige på grænsen til Hohe Tauern Nationalpark kan I mærke den høje alpine natur med alle jeres sanser. En alpin oplevelse, der ellers kun er forbeholdt erfarne alpinister på deres bjergture, bliver til en afslappet udflugt på på Kitzsteinhorn. 

Gipfelwelt 3000 er let tilgængelig for alle med svævebaner og er en populær destination året rundt. Fra udsigtsplatformene "Top of Salzburg" og "National Park Gallery" har I en storslået udsigt. Hohe Tauern National Park's gletschertopper skinner i solen og Østrigs højeste bjerg Großglockner, titter frem mellem skyerne i øjenhøjde. Oplev gletscheren på nært hold med en sommerrutschebane i Ice Arena.

Kort

Vis på kort