Brixentaler Kochart
specialiteter og traditioner på en bæredygtig måde
Forbinder du østrigsk madkultur med wienerschnitzel og pommes frites, så tager du fejl. I Kitzbüheler Alpen gør de alt for at ændre den opfattelse. Flere restauranter har dannet Brixentaler Kochart. Deres fornemmeste opgave er, at bevare de lokale kulinariske specialiteter og traditioner på en bæredygtig måde. Derfor kommer langt de fleste produkter fra restauranterne, lokale bønder, producenter.
I vil opleve stolte traditioner og håndværk fra kokkene, som Henrik Boserup har et tæt samarbejde med. Menuerne ændrer sig efter årstiderne og du kan skylle ned med lokalt produceret øl eller den lokale vin, Sankt Laurent.
Kort
Oplev Kitzbüheler Alpen - Skab din egen historie
Aktiviteter i Kitzbüheler Alpen
Alpernes legeplads
Autocamper i Østrig
Udnyt friheden til at opleve Østrigs imponerende mangfoldighed
Billeje i Østrig
Lej en bil og kør på opdagelse i Europas uopdagede kør-selv-perle