Rejseforedrag: Kør-selv i Portugal

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Portugal

Drømmer du om at opleve Portugals dramatiske kystlandskaber, ikoniske UNESCO-seværdigheder og charmerende byer? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det portugisiske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Portugal eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Portugal: Fra traditionelle fiskerbyer og kunstneriske klippeformationer ved Algarvekysten til autentiske vingårde og bugtende bjerglandskaber i Douro-dalen. Kom med til hovedstaden Lissabon, hvor den traditionelle Fadomusik strømmer melankolsk fra de små restauranter i byens stejle gader, og til portvinens fødeby, Porto, med de berømte portvinshuse og den gamle bydel, der har charmeret sig direkte ind på UNESCOs verdensarvsliste.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige portugisiske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Portugal.

Datoer og tilmelding

Foredragsholderen er Niels fra Aalborg

Jeg elsker at rejse, og ferieoplevelser med venner og familie er noget af det bedste livet har at byde på. Jeg foretrækker at leje bil, når jer rejser, da det giver den ultimative frihed. Det er som regel på turene i bil, hvor vi gør impulsive stop, at vores bedste ferieoplevelser kommer.

Foredragsholderen er Morten fra Aarhus

Australien og New Zealand er nok mine favoritsteder – i disse enestående lande, har jeg haft mange uforglemmelige oplevelser. Jeg har rejst fra nord til syd i New Zealand og rundt i Australien med alt det bedste fra øerne langs østkysten, Blue Mountains, Great Ocean Road, The Outback og ikke mindst Cape Tribulation og Asherton Tableland.