Rejseforedrag: Kør-selv i Portugal

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Portugal

Drømmer du om at opleve Portugals dramatiske kystlandskaber, ikoniske UNESCO-seværdigheder og charmerende byer? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det portugisiske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Portugal eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Portugal: Fra traditionelle fiskerbyer og kunstneriske klippeformationer ved Algarvekysten til autentiske vingårde og bugtende bjerglandskaber i Douro-dalen. Kom med til hovedstaden Lissabon, hvor den traditionelle Fadomusik strømmer melankolsk fra de små restauranter i byens stejle gader, og til portvinens fødeby, Porto, med de berømte portvinshuse og den gamle bydel, der har charmeret sig direkte ind på UNESCOs verdensarvsliste.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige portugisiske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Portugal.

Datoer og tilmelding

marts 2021 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie i Portugal Online 17-03-2021 17:00 Ledige pladser

Foredragsholderen er Christina fra Lyngby

Jeg har rejst rigtig meget i Europa og USA. Det er svært at vælge hvilken destination, som er min favorit, men efter at have boet i USA, kender jeg efterhånden nogle unikke steder, som gør det ekstra specielt at ”komme hjem”. Jeg bruger også en del tid i Spanien, som jeg har en stor forkærlighed for og så er jeg bare helt vild med Island. Jeg er især glad for at køre i bil - her kan jeg selv vælge tempoet og holde til siden, så snart jeg ser noget af interesse. Min GPS er oftest gemt væk, så jeg kan kører hvorhen jeg har lyst og lade tilfældighederne styre dagen.

Find mere inspiration til din rejse her