Europa - gratis rejseforedrag

Lad os inspirere dig til din næste kør-selv-ferie i Europa

Er du i tvivl om, hvor og hvordan du skal opleve Europa? Drømmer du om at udforske det skotske højland eller stå på kanten af Sydenglands dramatiske kridtklinter? Trækker Andalusiens mauriske mesterværker i din opmærksomhed, eller vil du stå ansigt til ansigt med Islands brutale natur?

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din ferie. Derfor inviterer vi dig med til vores gratis inspirationsaftener om kør-selv-ferie i Europa som vi holder i hele landet.

Her deler vi ud af vores rejseerfaring, giver gode råd til planlægning af rejsen og fodrer dig med tips til at finde autentiske oplevelser undervejs på din rejse.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om et af Europas rejsemål eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af rejsemålet, og hvad det har at byde på.

Her på siden kan du finde de områder i Europa, som vi holder rejseforedrag om lige nu. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

Det får du til vores rejseforedrag:

 • Et indblik i det bedste Europas rejsemål har at byde på
   
 • Inspiration til store og små oplevelser på din ferie
   
 • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål
   
 • Tips og råd til at planlægge din rejse
   
 • Kaffe og snacks
   
 • En hyggelig snak med os og andre rejseentusiaster

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense, Næstved og Lyngby.