USA - gratis rejseforedrag

Lad os inspirere dig til din næste rejse til USA

Er du i tvivl om, hvor og hvordan du skal opleve USA? Vil du have frihed til selv at bestemme tempoet på en kør-selv-ferie ad Highway 1 eller tryghed og sammenhold på en MC-rejse med dansk guide til Grand Canyon? Drømmer du om at bo midt i New Englands natur i en autocamper eller drøne derudad på Route 66 i en lejet bil?

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din ferie. Derfor inviterer vi dig med til vores gratis inspirationsaftener om USA, som vi afholder i vores butikker og online.

Her deler vi ud af vores rejseerfaring, giver gode råd til planlægning af rejsen og fodrer dig med tips til at finde autentiske oplevelser undervejs på din USA-rejse.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om USA’s mange ansigter eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af Mulighedernes Land, og hvad det har at byde på.

Her på siden kan du finde de områder i USA, som vi holder rejseforedrag om lige nu. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

Aalborg Rejsefestival 2024 
Søndag d. 28. januar kl. 09.30-16.30 bliver Aalborg Lufthavn fyldt med rejsebureauer og flyselskaber, som står klar til at rådgive, vejlede og præsentere gode rejsetilbud. FDM travel afholder i den forbindelse et rejseforedrag med fokus på Californien og det Vestlige USA.

Det får du til vores rejseforedrag:

  • Et indblik i det bedste USA har at byde på  
     
  • Inspiration til store og små oplevelser på din ferie  
     
  • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål  
     
  • Tips og råd til at planlægge din rejse

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Vejle, Odense og Lyngby, når vi afholder fysiske rejseforedrag.

Eller deltag på vores online rejseforedrag og få inspiration i ro og mag hjemme i stuen.