Ronda

Historisk by med enestående beliggenhed

Ronda er en utrolig oplevelse som den klynger sig til klippefremspringet ved den over 100 meter dybe kløft, der deler byen i to - den ældre, mauriske bydel 'La Ciudad' og den yngre bydel 'El Mercadillo'. Den majestætiske bro Puente Nuevos massive søjler sørger for sikker passage over kløften og en mageløs udsigt over dalen og området.

Udover en enestående beliggenhed, byder Ronda på gamle tyrkiske bade, fine bygninger og den berømte tyrefægtningsarena Plaza de Toros de Ronda, der stammer helt tilbage fra 1785 og regnes som tyrefægtningens vugge. I øvrigt er byen faktisk blandt Spaniens ældste byer, så et besøg vil både byde på kulturhistoriske seværdigheder og scenisk natur og arkitektur.

Inspiration

Udflugt til romantiske Ronda

Godt en times kørsel fra Malaga finder du den lille, hyggelige by Ronda. Det specielle ved byen er, at den ligger på toppen af et klippefremspring. Byen har derfor en fantastisk udsigt. Ronda er en historisk by, og du finder derfor mange fine gamle bygninger, som er værd at tage et kig på, når du besøger Ronda. Der er gamle arabiske bade, kirker og flere museer i Ronda. Derudover er Ronda også kendt for sin tyrefægtningsarena, der er en af de ældste og mest kendte i Spanien. 66 km fra Malaga – ca. en times kørsel.

Kort

Vis på kort

Oplev Ronda - Skab din egen historie