Geniesser Hotel Altes Gymnasium, Husum

Hygge i den gamle skole

Geniesser Hotel Altes Gymnasium, Husum

I 1870 blev den gamle Husum skole officielt udnævnt til "Königliches Gymnasium" og i 1914 blev den omdøbt til "Herrmann-Tast-Schule". Nogle af skolens lærere blev kendt langt ud over landets grænser, som f.eks. Rudolf Eucken, der var den anden tysker, der modtog Nobelprisen for litteratur i 1908, og hvis navn nu bæres af hotellets gourmetrestaurant. I starten af 1990'er fik en forretningsmand fra Hamborg, Johann Max Böttcher, der slev var dimitteret fra denne skole, omdannet den tidligere skole til et luksushotel.

Fra 728 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
4½* stjerner
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Geniesser Hotel Altes Gymnasium har 52 værelser og suiter, hvoraf 25 ligger i 'Gartenhaus' fra 1954. Alle værelserne er individuelt indrettet og særdeles hyggelige med italienske møbler og tekstiler og tæpper fra England. Varme farver og smagfuldt sammensat interiør skaber en enestående atmosfære, som på én og samme tid er både fascinerende og afslappende. Samtlige værelser har naturligvis alle moderne faciliteter. 

I hotellets gourmetrestaurant Eucken serveres udsøgte menuer med moderne snit baseret på sæsonbetonede og regionale produkter. Baren 'Zum Nachsitzen' serverer internationale cocktails fredag og lørdag aften. Hotellet byder også på et stort wellness-område på 1900 kvm med en stor swimmingpool, fitnessrum, sauna, dampbad og salt sauna, og det er muligt at bestille forskellige behandlinger.

Galleri

Kort

Vis på kort