Karls Erlebnis-Dorf i Rövershagen

Få en sjov dag på jordbærgården

Hvem elsker ikke jordbær, sjov og leg. Besøg den hyggelige aktivitets- og forlystelsespark, jordbærgården Karls Erlebnis-Dorf i Rövershagen lidt nordøst for Rostock. Det er stedet for en skøn familieudflugt. Alt står i jordbærrets tegn og er et fascinerende sammensurium af bondegård, marked, restaurant og forlystelser. Forlystelsesparken breder sig over 2.400 m² og er indrettet med flere temaparker. Her er både indendørs og udendørs aktiviteter og forlystelser, ponyridning, geder, der kan klappes og sågar et akvarium. En dag her vil være et sikkert hit hos børnene!

Der er fri entré og de fleste forlystelser er gratis, og så skal der naturligvis spises jordbær: Friske jordbær, jordbæris, jordbærkage osv.

Anbefalet af Hanne, Rejsespecialist Lyngby

Jeg har mange steder, jeg kalder mine favoritter. USA er simpelthen et land med utallige muligheder. Storbyerne San Francisco, New York, Washington D.C. og så er der nationalparkerne - især Yosemite slog benene væk under mig. Vietnam, fordi landet er så anderledes, så smuk og fordi befolkningen er utrolig søde. 

Kort

Vis på kort

Oplev Nordtyskland - skab din egen historie