Kløften Wimbachklamm i Berechtesgarden nationalpark

En geologisk attraktion

Wimbachklamm i Berchtesgaden Nationalpark er ikke kun et geologisk imponerende syn og et vildt og romantisk naturmonument, men også et populært rejsemål for vandrere og fotografer. Adgang til Wimbachklamm er kun muligt fra begyndelsen af slugten, hvor du bevæger dig langs klippekanten og helt ned til det brusende vand. 

Stien gennem Wimbachklamm kræver kun en kort gåtur. Turen er meget spektakulær, og strækker sig over en længde på omkring 200 meter. Vandrestien bevæger sig over broer og gangbroer langs kløftens stejle klippevægge. Hvis du går lidt længere, kan du stoppe ved Wimbachschloss, som oprindeligt var en jagthytte for Wittelsbacherne. I dag fungerer den som en bjergrestaurant i nationalparken.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort