Søerne Königssee og Obersee

Udforsk søerne i Berchtesgaden Nationalpark

Er du i Berchtesgaden, er det en nødvendighed at lægge turen forbi Königssee. Søens krystalklare vand risler igennem den alpine nationalpark.  Den smaragdgrønne sø ligger omkranset af stejle bjergvægge og dominerende klippeknolde som struttende grønne plamager. Det naturlige kongerige giver dig den største luksus i disse hurtige tider – nemlig stilhed. Så snart du går om bord på en af de attraktive elektriske passagerbåde, er al støj og travlhed lagt væk. Et sammensurium af alt dette indbyder ti vandring, klatring og meget mere.

Tag dig tid til en sejltur på søerne

Når du kommer ned til søen, og har bevæget dig gennem de mange butikker og boder, skal du købe en bådbillet. Vil du opleve hele området og nyde tid på vandet, skal du bestille en bådtur, som sejler dig den fascinerende tur ud til Obersee. Er tiden knap kan du også tage turen det tidligere jagtslot St. Bartholomä, som er placeret halvvejs ved Obersee. Der er også mulighed for at vandre i dette smukke område.

Slut dagen af med et postkortlignende billede fra Der Malerwinkl. Meget sigende betyder det Malerens hjørne. Dette fantastiske udsigtspunkt er let tilgængeligt og kan nås fra søpromenaden.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort