Niemeyers Romantik Posthotel, Müden/Örtze

Skønt hotel på Lüneburger Heide

Niemeyers Romantik Posthotel, Müden/Fassberg nær Soltau

Niemeyers Romantik Posthotel har været i familieeje i mere end 140 år og kombinerer tradition og moderne komfort. De varme farver fra de forskellig træsorter og brugen af ​​naturlige materialer afspejler landskabets rustikke karakter.

Hotellets parklignende have indbyder til afslapning under de gamle egetræer. Her kan I nyde den vidunderlige ro og de historiske kulisser omkring "Lührnhof" og den gamle "Trappenspeichers".

Fra 675 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotellets værelser er individuelt indrettede med sans for detaljer og hvert værelse har sin egen karakter. Her kombineres den rustikke "Heidjer-gæstfrihed" med moderne komfort og et strejf af luksus. Og med møbler af høj kvalitet kan I slappe af og nyde opholdet på værelset. Værelser ligger dels i hovedbygningen og dels i tilknyttede Gästehäuser eller annekser.

Køkkenholdet i Schäferstuben lægger stor vægt på mangfoldighed og regionalt. Til morgenmad kan I nyde forskellige pølsespecialiteter fra regionen og den fineste kaffe fra det traditionelle "Huth" kafferisteri i Celle. Menuerne består af regionale og sæsonbetonede friske produkter som Heidschnucken fra "Tewes Hof" i Schmarbeck eller asparges fra "Hof Witthöft" i Wietzendorf, alt akkompagneret af udsøgte vine fra den omfattende vinkælderen.

På Niemeyers Romantik Posthotel kan I også slappe af i hotellet wellnessafdeling, en oase af velvære, og evt. få en beroligende massage. Fra wellnessafdelingen har I en vidunderlig udsigt over hotellets have.

Galleri

Kort

Vis på kort