Oberjoch-passet

Tag den naturskønne vej over Oberjoch-Passet

Oberjoch Passet, der er en af Bayerns smukkeste kørestrækninger, byder dig på en oplevelsesrig og uforglemmelig med 106 sving. Stop ved udsigtspunktet ”Kanzel”, hvorfra du har en fantastisk udsigt udover Nagelfluhkette Nationalpark, Vorarlberg og de tyske Alper.  

Passet har haft en vigtig historisk betydning gennem tiden, da den har været brugt som transportvej – dette kan dateres helt tilbage til middelalderen. I 1662 blev der flyttet 15.840 tønder salt hen over passet, hvor hver af dem vejede 280 kg. I den tid var der omtrent 300 heste, som krydsede Oberjoch hver dag. I 1895 rekonstruerede man vejen, så tungere trafik også kunne benytte den populære vej.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort