Rhododendron Park Kromlau

Arkitektonisk vidunder og Rhododendron-Park

Kun 10 minutters kørsel fra Schleife får I lov at opleve et ægte eventyrland! Denne smukke park præsenterer på bedste vis naturens skønhed og ikke mindst en ubeskrivelig fred. Den ca. 200 hektar store Rhododendron Park Kromlau er en af ​​de største parker i Sachsen målt på areal. I 1842 erhvervede Friedrich Herrmann Rötschke Kromlau-herregården og begyndte at arbejde på parken i 1844.

De ældste træer blev plantet mellem 1845 og 1870, og mange af dem findes fortsat i parken. I årernes løb har der flere gange været parkfornyelse, og den første af slagsen bragte rhododendron og andre sjældne træer til Kromlau. Maj måned i denne park er noget helt særligt: Her står både rhododendron og azaleaer side om side og stråler i al deres farvepragt. Det er ubeskrivelig flot og gør stort indtryk. 

Djævelens Bro - Rakotzbrücke

Den største seværdighed i parken er den unikke Rakotsbrücke. Broen er designet til at ligne en perfekt halvcirkel. Når lyset er rigtigt og broen spejles i vandet, skabes en illusionen af ​​en komplet cirkel. Vi tør godt garantere, at denne bro er temmelig fotogen. Rakotzbrücke er kendt som Djævelens Bro. På grund af dens unikke struktur, hævdes den at være blevet bygget af djævelen snarere end dødelige. Det hedder sig, at Satan hjalp med at udvikle alle djævelens broer i Europa, og i de fleste fortællinger var der et vist fjendskab mellem Djævelen og bygherrerne. Det hævdes, at Satan hjalp med konstruktionen i bytte for den første persons sjæl, der krydsede broen, når den stod færdig. Bygherrerne lurede djævelen ved at lokke et dyr til at krydse broen først.

Der er mange mystiske fortællinger relateret til broen, herunder en, der hævder at du kan opdage de mystiske kræfter i dig selv, hvis du sejler under broen på fuldmånens nat. Nogle mener, at du kan se djævelens ansigt, hvis du ser sidelæns, mens andre tror, ​​at Djævelens bro er en portal til en anden verden.

Anbefalet af Bente, Rejsespecialist

Jeg foretrækker at slappe af og på samme tid få en masse indtryk og oplevelser, når jeg er på ferie. Det kan være på alt fra en længere kør-selv-ferie i fx USA, et krydstogt hvor vi oplever noget nyt hver dag, miniferie i Tyskland, en afslappende solferie sydpå eller en storbyferie i Europa. Jeg vil ikke sige at jeg har en favorit destination, for jeg vil hele tiden gerne opleve nye steder. Men USA står bestemt meget højt på listen med steder som Yellowstone med de enorme bisonokser og New York med et herligt leben.

Kort

Vis på kort

Oplev Midttyskland - skab din egen historie