Romantik Hotel Achterdiek, Juist

Hyggeligt hotel i Østfriesland

Romantik Hotel Achterdiek, Juist, Østfriesland

Det 4-stjernede Romantik Hotel Achterdiek ligger på øen Juist, en lav sandø i den sydlige del af Nordsøen og en af de Østfrisiske øer. Juist har et areal på 17 kvm² og 1.400 indbyggere og er kendt for sine skønne badestrande. Juist er bilfri og nås med hurtigfærge fra Norddeich på ca. 45 under normale vejr- og vindforhold. 

Fra 1.095 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hvis I er modne til lidt ø-ferie er Juist lige stedet. Det 4-stjernede Romantik Hotel Achterdiek, lige bag diget, byder på afslapning og rekreation, en familiær atmosfære og varm gæstfrihed. Hotellets Achterdiek SPA med en enestående udsigt over vadehavet, der er på UNESCOs Verdensarv, tilbyder lysbade og i saunaområdet kan I genoplade batterierne. En lækker kop original østfrisisk te skærper sanserne og en frisk brise sender tankerne på flugt.

Aller værelser er moderne og velindrettede med al moderne komfort. Dagen starter med en overdådig østfrisisk morgenbuffet, og om eftermiddagen serveres et stykke hjemmebagt kage og til aften en 4-retters menu af det fineste om aftenen. 

Gourmetkøkkenet på Romantik Hotel Achterdiek lægger altid vægt sundhed og køkkenchefen har gennemført en videreuddannelse til at blive en "wellness-vital kok". Der er også stor vægt på sæsonbestemte, regionale råvarer. Danzer's tilbyder en bred vifte af kulinariske oplevelser, lige fra fisk og kødspecialiteter, typiske for Nordsøen, til skiftende vegetariske og veganske kreationer. Til alle retter finder I et godt udvalg af vine fra Tyskland og resten af verden.

Galleri

Kort

Vis på kort