Romantik Hotel Fuchsbau, Timmendorfer Strand

Skønt hotel nær den berømte badeby timmendorfer Strand

Romantik Hotel Fuchsbau, Timmendorfer Strand

Det dejlige 4-stjernede Romantik Hotel Fuchsbau er nærmest et romantiske oase for naturelskere. Hotellet ligger dejligt i grønne omgivelser i udkanten af den populære badeby Timmendorfer Strand, og her kan gæsterne dele familien Fuhrmann og hele Romantik Hotel Fuchsbau-teamets lidenskab for service og god mad. I den hyggelige og afslappede atmosfære er det nemt at slappe af, enten i de dejlige værelser, i det 700 m² store SPA, i biblioteket eller ved pejsen. 

Fra 1.073 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse ved 2 nætters ophold  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Oplev fysisk velvære i en 700 m2 stor SPA med alt, hvad hjerte ønsker

De 75 nyrenoverede værelser og suiter i forskellige kategorier er individuelt indrettede i skandinavisk stil med harmoniske farver, fine stoffer, udsøgte materialer og fine detaljer. Værelser er ikke-ryger og udstyret med fladskærms-tv, telefon, hårtørrer og Nespresso-maskine og der er WiFi overalt på hotellet.

Ankommer du i elbil er der offentlig ladestander lige på andre siden af vejen. Det er dog begrænset kapacitet.

Hotellets hyggelige à la carte-restaurant byder på friskhed, variation og fantasi med en fin, landlig kulinarisk kultur, baseret på sæsonens regionale specialiteter og produkter fra kendte producenter. Her serveres retter fra nordiske klassikere til innovativt fortolkede traditionelle opskrifter.

Afslapning er en vigtig kilde til fysisk og mental velvære, og Romantik Hotel Fuchsbau byder på en 700 m2 stor SPA med alt, hvad hjerte ønsker - en indendørs pool, tre saunaer, dampbad, isfontæne, eventyrbrusere, fitness, behandlingsrum m.m.

Er I til golf ligger der tre kendte og meget forskellige baner i umiddelbar nærhed med tilsammen 90-huller, og der er i alt 10 klubber i omegnen, der udfordrer den lidenskabelige golfspiller med varierede fairways, f.eks. Seeschlösschen golfklub Timmendorfer Strand, Golfpark Ostsee Warnsdorf og Golfklub Segeberg.

Galleri

Kort

Vis på kort