Romantik Hotel Greifen-Post, Feuchtwangen

Traditonsrigt hotel i smukke Feuchtwangen

Romantik Hotel Greifen-Post, Feuchtwangen

I det 4-stjernede Romantik Hotel Greifen-Post i Feuchtwangen betyder fortid eller romantik først og fremmest historie og tradition. Selv kejser Maximilian overnattede her i 1570 på en af sine rejser. I dag rummer hotellet 34 værelser fra fire forskellige århundreder, fordelt i to bygninger fra det 14. og 16. århundrede. Men alligevel er alle værelserne moderne og meget komfortable og stilfuldt indrettede og I bestemmer selv i hvilket 'århundrede' I vil overnatte.

Fra 867 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

HPragtfuldt hotel med værelser fra fire forskellige århundreder

Midt i et af Tysklands eventyrlige bjerglandskaber med uberørte naturparker ligger et af Tysklands skønneste vinområder, kendt for sin hvidvin i de karakteristiske buttede bocksbeutel-flasker. Landskabet er og har altid været en gudesmuk kulisse for en fascinerende og mangfoldig kulturhistorie, hvor folkeslag har mødtes og er smeltet sammen igennem tiden. Historien kommer til live i de charmerende middelalderbyer og langs den romerske grænsemur, Limes Germanicus, mens det skønne landskab er præget af vinstokke så langt øjet rækker. Franken er også kendt fordi den kendte turistvej Romantische Strasse løber gennem regionen.

Romantik Hotel Greifen-Post er indbegrebet af historie og tradition og I kan selv vælge hvilken stil i fortrækker. Er det en himmelseng i renæssancestil fra det 17. århundrede, et romantisk værelse i stil med det 18. århundrede, et Biedermeier-værelse fra det 19. århundrede eller et værelse i det 20. århundredes landlige stil. Værelserne er naturligvis forskelligt indrettede, men alle har al moderne komfort man kan vente af et 4-stjernet Romantik Hotel.

Den tidligere gennemkørsel for postvogne og garagen med buer og søjler er blevet et romansk badehus med swimmingpool og forskellige saunaer. Og det fremragende køkken gør resten for jeres velbefindende med et let, kreativt og aromatisk køkken med en tæt forbindelse til regionen Mittelfraken.

Galleri

Kort

Vis på kort