Romantik Hotel Jagdhaus Eiden am See, Bad Zwischenahn

Tradiitionelt hotel i Østfriesland nær Oldenburg

Romantik Hotel Jagdhaus Eiden am See, Bad Zwischenahn (nær Oldenburg)

Det 4-stjernede Romantik Hotel Jagdhaus Eiden am See i Bad Zwischenahn ligger unikt på direkte ud til søen Zwischenahner Meer, hvor hotellet har sin private strand med den unikke Strandwagensauna. Romantik Hotel Jagdhaus Eiden am See er et traditionelt familiedrevet 4-stjernet hotel, der nu er på fjerde generation. Hotellet ligger midt i et idyllisk 10 hektar stort parklandskab direkte ved søen. 

Fra 1.095 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bo på værelser der er smukt designet med øje for skønhed

På Romantik Hotel Jagdhaus Eiden am See er værelserne ikke bare et sted af overnatte, men mere en komfortzone, hvor I kan trække dig tilbage og være helt for jer selv. Alle værelserne er smukt designet med øje for skønhed, en fornemmelse af farver og former og stor opmærksomhed på detaljer.

Restaurant Jäger & Fischerstuben dyrkes det regionale køkken med dets specialiteter, tro mod det oprindelige eller internationalt raffineret. Talrige jagttrofæer afslører kærligheden til det lokale vildt, ligesom frisk fisk fra den nærliggende Nordsø er på menukortet. Råvarerne kommer dels fra hotellets egen store køkkenhave og fra lokale landbrug. Gourmetrestaurant Abacus har næsten uafbrudt gennem de seneste 30 år være den lykkelige ejer af en Michelin-stjernen. Kokken har serveret nye, kreative retter med regionale produkter med asiatiske påvirkninger eller indtryk fra hans rejser.

Hotellets EidenSpa tilbyder en imponerende panoramaudsigt over det grønne, en indendørs og en udendørs swimmingpool, udendørs boblebad, udendørs saltvandspool, finsk sauna, sanarium (organisk sauna), saltoase, dampbad mm på et 1500 kvadratmeter stort wellnessområde.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Slesvig-holsten og Nordtyskland

Få et tilbud