Romantik Hotel Jagdhaus Waldfrieden

Skønt lille hotel i Bilsen nord for Hamburg

Romantik Hotel Jagdhaus Waldfrieden, Quickborn/Bilsen (nord for Hamburg)

Romantik Hotel Jagdhaus Waldfrieden blev bygget i 1902 som et stilfuldt domicil for et respekteret rederi og har bevaret sin oprindelige charme. Det er et lille, fint og romantisk hotel beliggende midt i en stor park med en lille dam, godt gemt væk i landskabet.

Fra 850 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Jagdhaus Waldfriedens værelser er indrettede med stor sans for detaljer og har hver sin egen særlige charme. Alle værelser, både i hovedbygningen og i det stilfulde anneks har badeværelse, hårtørrer, CD-radio, telefon, kabel-tv, gratis WiFi og minibar. Annekset ligger ved randen af ​​Rantzauer-skoven i den idylliske park mindre end 20 skridt fra hovedbygningen. Huset er traditionelt bindingsværk, naturlige kalksten og høvlede egetræsplanker, som skaber de bedste rammer om et hyggeligt ophold.

Regionale markedsfriske råvarer danner grundlaget for køkkenet fantasifulde kompositioner. Her serveres moderne retter af høj standard med et strejf af middelhavet, alt tilberedt friskt og serveret i det lyse havehus eller i pejsestuen i den historiske del af bygningen.

Skoven Rantzauer Forst støder op til hotellet og giver mulighed for vandre- og løbneture, ligesom naturområdet Himmelmoor ligger i umiddelbar nærhed af hotellet. Det er en naturligs hede, hvis særlige charme I kan udforske ad en natursti eller blot på en romantisk aftenvandring. 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud