Romantik Hotel Kaufmannshof, Bergen auf Rügen

Charmerende hotel midt på Rügen

Romantik Hotel Kaufmannshof, Bergen auf Rügen

De skønne landskaber og ikke mindst de imponerende kridtklinter har gjort Rügen til et af de mest populære feriemål i Tyskland. Romantik Hotel Kaufmannshof ligger midt i Bergens gamle bydel. Det traditionelle hotel med en imødekommende atmosfære tilbyder et harmonisk miljø, der kombinerer en historisk atmosfære med sofistikeret, moderne komfort.

Fra 850 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Lækker morgenbuffet og en spændende restaurant

Romantik Hotel Kaufmannshof har stilfuldt indrettede værelser med gode møbler, badeværelse, kabel-tv, radio, hårtørrer, telefon, internet og minibar. Og en righoldig morgenbuffet er altid inkluderet. Hotellets restaurant "Kontor" har forskellige historiske temaområder, hvor gæsterne kan forvente et sofistikeret, regionalt køkken. Det gastronomiske område afrundes af vinterhaven, atriummet og en Biergarten omkring lindetræet.

Den naturskønne mangfoldighed gør Rügen til et populært feriemål i Tyskland. Naturelskere kan beundre Nationalpark Jasmund med bøgeskoven i Stubnitz og de berømte Rügen kridtklinter. Nationalpark Jasmund fik i 2011 status som UNESCO's Naturarv. Den største ø i Tyskland er også kulturelt interessant. Med den tidligere klosterkirke St. Marien fra 1168 ligger den ældste bevarede murbygning i Mecklenburg-Vorpommern her. Seværdighederne i Bergen auf Rügen inkluderer også mange bindingsværkshuse og mange smukke hoveddøre.

Galleri

Kort

Vis på kort