Romantik Hotel Kieler Kaufmann, Kiel

Skønt hotel i maritime Kiel

Romantik Hotel Kieler Kaufmann, Kiel

Romantik Hotel Kieler Kaufmann ligger med udsigt over fjorden Kieler Förde, hvor sejlbåde, færger og krydstogtskibe sætter den maritime stemning. Og selv om hotellet ligger stille og fredeligt i en grøn oase, er der ikke langt til Kiels livlige centrum. Hotellet er nyligt renoveret og udvidet og fremstår indbydende og stilfuldt afslappet med følelsen af ​​"at komme hjem" til afslappet ro og den fantastiske udsigt over Kieler Förde.

Fra 761 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

En kreativ restaurant og talentfuld køkkenchef med en Michelin-stjerne

Værelserne på Romantik Hotel Kieler Kaufmann er alle velindrettede, indbydende, hyggelige og komfortable. De er delt op i tre bygninger: Parkfløjen - stille og rolig lige ud til skoven og ved siden af spaen, Villaen - hjertet af hotellet, fuld af tradition og historie, den nye moderne Marienfløj.

Restaurant Ahlmanns byder på et lækkert spændingsfelt i historiske omgivelser og med et moderne køkken. Det er et moderne produktkøkken, der fokuserer på det væsentlige og er kosmopolitisk, sæsonbestemt og kreativt, og køkkenchefen har da også en Michelin-stjerne. Hotellets anden restaurant Der Kaufmannsladen er en Steak & Grill restaurant med en afslappet atmosfære og hvor de kulinariske lækkerier er mere regionale og jordnære.

Og så er der naturligvis baren Soll & Haben. Uanset om det er kaffe og te om eftermiddagen eller om aftenen eller tid en cocktail, whisky eller gin og tonic ved pejsen, kan hotellets historie opleves i Soll & Haben. Og den ser ud som om den altid har været der!

Galleri

Kort

Vis på kort