Romantik Hotel Namenlos & Fischerwiege, Ostseebad Ahrenshoop

Skønt hotel ud til Østersøen

Romantik Hotel Namenlos & Fischerwiege, Ostseebad Ahrenshoop (mellem Rostock og Stralsund)

Det 4-stjernede Romantik Hotel Namenlos & Fischerwiege er en stråtækt idyll i kunstnerkolonien Ahrenshoop. Haus Namenlos ligger kun et bølgesprøjt fra Østersøen, og gæsterne kan nyde havets friskhed på restaurantens terrassen. Haus Fischerwiege ligger stille og malerisk midt i det grønne. Fischer-familien inviterer kunstinteresserede gæster til kunstvandringer, kunstture og andre spændende aktiviteter.

ra 821 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Alle dobbeltværelser i Hotel Namenlos har badeværelse med hårtørrer og et lille sminkespejl og i opholdsstuen er der telefon, tv og minibar samt et komfortable siddeområder med et sofabord og en gulvlampelæsning. I skabet ligger badekåber og tøfler. Værelserne på det havblå Hotel Fischerwiege er stille og omgivet af grønne områder. De fleste af værelser har en rummelig balkon eller terrasse med udsigt over naturen. Alle værelser, suiter og lejligheder er komfortabelt indrettet og udstyret med al moderne komfort.

Køkkenet på Romantik Hotel Namenlos & Fischerwiege har stor kærlighed til det regionale køkken og anvender kun produkter af høj kvalitet, hovedsageligt fra regionale leverandører. Hotellets eget konditori er ikke mindre mesterligt. Her finder I mere end 40 forskellige slag hjemmelavet bagværk, kager og tærter.

Wellness-området kan bruges af gæster fra begge huse. Der er en swimmingpool, forskellige saunaer, dampbad og afslapningsrum og en erfaren massør og terapeut forkæler gæsterne med f.eks ayurvedisk massage og aromaterapi, lydmassage, chokolademassage mm.

Galleri

Kort

Vis på kort