Romantik Hotel Reichshof, Norden

Hyggeligt hotel i Østfriesland

Romantik Hotel Reichshof, Norden (nær Nordsøkysten)

Det 4* Superior Romantik Hotel Reichshof ligger centralt beliggende i den østfrisiske by Norden, med tilnavnet "Den grønne port til havet". Flere bygninger, hvoraf nogle har en lang og begivenhedsrig historie, danner sammen Romantik Hotel ved Nordsøen.

Romantik Hotel Reichshof ligger midt i byen Norden (østfrisisk "Nörden"), det nordvestligste punkt på den tyske Nordsøkyst. Med næsten 25.000 indbyggere er Norden den fjerde største by i Østfrisland. Norddeich-distriktet tilbyder direkte adgang til Nordsøen, hvilket også giver Norden en spa på Nordsøen.

Fra 799 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Afslapning i en stemningsfuld atmosfære

Smalle gader løber gennem de historiske bygninger, hvor ejerne har skabt skønne, individuelle værelser og suiter med en østfrisisk, stemningsfuld atmosfære. Hotellet har 55 værelser i forskellige stilarter, såsom frisisk blå eller limegrøn, og alle naturligvis med al moderne komfort.

Køkkenet på Romantik Hotel Reichshof tilbyder sæsonbetonede retter i en omfattende og meget varieret menu. Her suppleres klassiske retter og traditionelle østfrisiske specialiteter suppleres med moderne komponenter. De smukke lokaler lokker jer til at slappe af, det være sig i den hyggelige Zillestube, den rustikke Bauernstube eller i den lyse vinterhave, hvor I overalt kan nyde det smukke interiør. Wolbergs Bar-Lounge tilbyder altid en dejlig ramme om dagens afslutning med et godt glas vin eller en cocktail.

Hotellets spa tilbyder swimmingpool, to private boblebade, saunalandskab og når vejret er godt, kan I nyde tiden på tagterrassen og i wellnesshaven. Frugt- og drikkebuffeterne i hele spa-området tilbyder vitaminer og slukker tørsten med aromatisk te og koldt vand.

Galleri

Kort

Vis på kort