Romantik Hotel Schmiedegasthaus Gehrke, Bad Nenndorf

Charmerende hotel vest for Hannover

Romantik Hotel Schmiedegasthaus Gehrke, Bad Nenndorf

Romantik Hotel Schmiedegasthaus ligger i udkanten af ​​Bückeberge, midt i Schaumburger Land i den 900 år gamle landsby Riepen. Hotellet ligger i krydset mellem de to gamle trafikruter fra vest til øst og nord til syd, i dag A2 og A7, ved motorvejsafkørslen Bad Nenndorf. Romantik Hotel Schmiedegasthaus Gehrke er mere end bare afslapning. Her kan I se frem til eksklusive værelser med høj komfort og opleve det fremragende friske køkken i de to restauranter "Esse" og "August".

Fra 431 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bliv forkælet i hotellets restaurant

Alle værelser på Romantik Hotel Schmiedegasthaus Gehrke er særdeles velindrettede og har badeværelse med håndklædevarmer, brusebad med massagestråle, hårtørrer, barberspejl, der er mineralvand på værelset og naturligvis gratis internet.

I hotellets restaurant 'August' serveres en kvalitet, der forkæler både øjnene og ganen! Det moderne, friske køkken tilbyder, der skifter efter regionale og sæsonbetonede råvarer, som serveres i restaurantens hyggelige og elegante atmosfære. Et vinkort i verdensklasse byde på mere end 500 af de fineste vine.

Den ombyggede smedje 'Esse' huser hotellets mere rustikke gastronomiske tilbud. Her kan I se frem til lækre schnitzelvariationer, stegte kartofler med hjemmelavede specialiteter, currywurst, salater og en velskænket fadøl. Om sommeren fra maj til august kan I nyde Esse's gastronomiske tilbud i de smukkeste udendørs omgivelser under blomstrende træer.

Galleri

Kort

Vis på kort