Romantik Hotel Walhalla, Osnabrück

Historiske hotel i midt i Osnabrück

Romantik Hotel Walhalla, Osnabrück

Det 4-stjernede Romantik Hotel Walhalla ligger i hjertet af Osnabrücks gamle bydel, ikke langt fra den historiske markedsplads med rådhuset fra den Westfaleske fred.

Bygningen på Bierstrasse er fra det 17. århundrede og har i sin 300-år lange historie udviklet sig fra et enkelt gasthof til et hotel med moderne komfort. Huset navn 'Walhalla' kommer naturligvis fra den nordiske mytologi.

I dag byder Romantik Hotel Walhalla på en familiær og romantisk atmosfære, hvor Dalai Lama, fem kongefamilier og ni præsidenter har været gæster de seneste år, og hvor også I vil være velkomne.

ra 625 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Walhallas værelser afspejler Osnabrück-regionens særlige charme og skaber en atmosfære af ro og komfort, hvor I kan nyde såvel den moderne indretning som den historisk stemning. Værelserne er nænsomt restaureret og komfortabelt udstyret med tv, telefon, minibar, brusebad eller badekar, toilet og hårtørrer. I den historiske del af huset er der en elevator.

I restauranten serveres I udsøgte specialiteter fra køkkenet og kælderen, både til morgenmaden, til en let frokost eller en dejlig middag fra det fremragende køkken, hvor teamet sammensætter førsteklasses retter, mens restauranten sommelier giver gode råd om vinen. Forfatteren Erich Maria Remarque skrev i sin roman "Der schwarze Obelisk": - Lad os gå ud og spise første klasse ...lad os gå til Walhalla.

Hotelgæster kan nyde wellness-oasen under tagene på Romantik Hotel Walhalla. Efter en lang dag kan I slappe af i saunaen eller i dampbadet lavet af mosaikker i natursten, gå under eventyrbruseren og nyde en solrig pause under det moderne solarium.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud