Romantik Parkhotel am Hammerberg, Stolberg

Dejligt hotel nær Aachen og Nationalpark Eifel

Romantik Parkhotel am Hammerberg, Stolberg nær Aachen

Det 4-stjerne garni-hotel Romantik Parkhotel am Hammerberg, bygget i landhusstil, ligger i fredelige, landlige omgivelser tæt på skoven på Hammerberg. Ikke desto mindre er der kun få minutters gang til Stolbergs restaurerede gamle bydel med Burg Stolberg, og her finder I en række forskellige restauranter og barer. Fra hotellet er der ikke langt til den gamle kejserlige by Aachen, den hollandske europæiske by Maastricht og til belgiske Liège. Romantik Parkhotel i Stolberg er et rigtige sted at afslappe af og passende til et hyggeligt ophold.

Fra 480 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel med varm personlig charme

På Romantik Parkhotel am Hammerberg kan I forvente individuelt møblerede værelser med balkon eller terrasse, hvor kærlige detaljer giver hvert værelse en meget personlig charme. De 28 værelser byder på komfortable omgivelser i harmoni med førsteklasses service, og alle værelser er udstyret med moderne komfort.

Romantik Parkhotel am Hammerberg ligger i det maleriske Voreifel og er dermed det naturlige udgangspunkt for oplevelser i den spændende Nationalpark Eifel, den charmerende gamle bydel i Stolberg og naturligvis Burg Stolberg. Ikke langt fra grænsetrekanten Tyskland-Holland-Belgien finder I europæiske kulturminder og byer som Aachen eller Maastricht inden for en halv til en time kørsel.

Romantik Parkhotel am Hammerberg er et såkaldt Hotel Garni, så hotellet har ingen egentlig restaurant. Men naturligvis serveres en stor morgenbuffet hver dag, og om eftermiddagen serveres vi kager og kaffespecialiteter og hjemmebagt kage. Enkle små retter kan serveres om aftenen, men hotellet giver gerne gode tips om restauranter i Stolberg og omegn.

Galleri

Kort

Vis på kort