Shopping i Hannover

Find Hannovers bedste indkøbsgader

Hannover har alt, hvad du kan ønske af shoppingmuligheder, og det bedste er, at det hele findes indenfor en overskuelig radius, som nemt kan klares til fods. Her er tips til de bedste indkøbsgader i Hannover. 

Kröpcke Platz

Kröpcke Platz er knudepunktet for byens indkøbsgader. Herfra kan du bevæge dig i enhver retning og finde et kæmpe udvalg af butikker med internationale mærker. Pladsen er opkaldt efter Wilhelm Kröpcke, en tidligere cafeejer på pladsen. Et godt sted af mødes er ved Kröpcke-Uret, en replika af det gamle ur fra 1885. Originalen blev ødelagt under 2. Verdenskrig. 

Georgstrasse

Georgstrasse er hovedstrøget i Hannovers gågader. Det er her du finder den nyeste mode og mærkevarer fra de store modehuse. 

Bahnhofstrasse

Bahnhofstrasse er også en del af gågadezonen. Det er et fantastisk sted af shoppe, og her finder du flere store varehuse og shoppingcentre. 

Hannover Altstadt

Altstadt med de hyggelige middelaldergyder og stræder er i sig selv et skønt sted af slentre rundt. Her finder du også rigtig gode spisesteder og skønne butikker. Desværre blev store dele af den gamle bydel ødelagt under 2. Verdenskrig, men heldigvis blev de tilbageblevne historiske bygninger samlet og restaureret, så Hannover stadig har sin Altstadt midt i centrum. 

Markthalle

Karmarschstrasse er det bedste sted at være, når sulten melder sig. I Hannovers store indendørs madmarked finder du alt fra frugt og grøntsager til kager, pølser og vine. Her huses samtidig nogle af byens bedste restauranter og cafeer. Det er her, de lokale kommer, og det er langt billigere end andre steder i byen, og kvaliteten er i top. Hvem ved, måske opdager du noget, som du aldrig har smagt før?

Kort

Vis på kort