Timmendorfer Strand

Østersøens skjulte perle

Ingen stress, ingen tidsforskelle, ingen vilde vejrfænomener men til gengæld gode strande. Det er præcis det, som venter jer ved Timmendorfer Strand, som ligger ud til Østersøen. Når I på en varm sommerdag spadserer langs stranden med den velbesøgte udendørscafé, hvor luksuriøse biler, ofte med Hamborg-nummerplader, holder på rad og række, så er det svært at forestille sig, at stranden blev formet af en kæmpe stormflod i 1872. Inden da lå der kun enkelte badehuse, men naturkatastrofen bragte finansiel bistand til området og efter få år efter var området fyldt med badegæster.

Timmendorfer Strand er den mest berømte strand i Tyskland med sine syv kilometer af den fineste Østersøstrand og det lave, krystalklare Østersøvand. En flad, men bred klit med en smuk grøn skovgrænse følger havet og sandet, iblandet nogle villaer. Og bagved bølger markerne i det østlige Holstein, iblandet dybe skove og glitrende søer.

Kort

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Vis på kort