Wellings Romantik Hotel zur Linde, Repelen

Dejligt hotel nær Duisburg

Wellings Romantik Hotel zur Linde, Repelen/Moers (nord for Duisburg)

Wellings Romantik Hotel zur Linde er en fredet bygning, hvor der har været taget imod gæster siden 1871. Hotellet ligger på det historiske landsbytorv i Repelen under gamle linde- og kastanjetræer i området Niederrhein. Bygningen er forbundet med en over 200 år gammelt bondegård, og de charmerende omgivelser byder på en behagelig atmosfære fuld af hygge og velvære. I dag er alt naturligvis nænsomt renoveret med sans for de små detaljer, så I som gæster har fornemmelsen af 'at komme hjem'.

Fra 540 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Afslapning i det dejlige wellness-område

På Wellings Romantik Hotel zur Linde tilbereder køkkenholdet lette og friske retter med en stærk regional indflydelse og med sæsonbetonede råvarer. Bl.a. tilberede man en Grafschafter Menü og en Romantik Menü for gourmander. Restaurantens udvalg af drikkevarer inkluderer en omfattende vinkort med over 200 forskellige vine fra hele verden og fem øl, og i det populære værtshus vil I føle dig hjemme med et glas vin eller en frisk tappet fadøl før sengetid.

I kan slappe af i Wellings Romantik Hotel zur Linde's wellness-område, hvor en med finsk sauna, en infrarød kabine, en dampsauna og en biosauna med farvet lysterapi byder på ren afslapning. I har også mulighed for at bruge løbebåndet eller cross-traineren eller måske tage en løbe- eller cykeltur i områder. Hotellet har udarbejdet forskellige mulige joggingture, gåture eller cykelture alt efter sværhedsgrad. med forskellige krav. Hvis det er nødvendigt, vil vi med glæde give os vores pulsmåler, nattelys og cykler, tandem eller endda elektriske cykler. Wellings Romantik Hotel zur Linde har også en badesø og en stor have.

Galleri

Kort

Vis på kort