5 guides til store oplevelser i Midtvesten og Rocky Mountains

Hvad gemmer USA´s mere ukendte stater egentlig på? 

Har du tænkt på, hvor kendte cowboys som Buffalo Bill havde sin færden? Ved du, hvor de fire præsidentklipper ligger? Har du oplevet det baskiske mindretal i Idaho? Hvor finder du USA's smukke bjergområder? Og har du styr på Dakota-staternes nybygger- og indianerhistorie? Alt dette og meget mere får du svar på i vores guides til udvalgte stater her på siden.

Rocky Mountains og Midtvesten har masser at byde på, og vi kan sagtens forstå, hvis du er nysgerrig på at finde ud af hvad. For her ligger nogle af USA's største oplevelser side om side med skjulte perler. Vi har samlet nogle af vores absolutte yndlingsoplevelser - både kendte og mindre kendte -  fra fem udvalgte stater her på siden, som er perfekt til dig, der gerne vil opleve nogle af USA´s mere ukendte egne. Og det er ikke kun Lucky Luke land, der venter dig.  

Vidst er præriens golde landskaber med fygende vindhekse og græssende bisoner en stor oplevelse. Men midtvesten og Rocky Mountains byder også på nationalparker og overdådig natur. Der er også indiansk kulturarv, dramatisk nybyggerhistorie og gamle guldgraverbyer. Det er USA's kerne, der venter dig i midtvesten samt Montana, Idaho, Wyoming og de to Dakota-stater. Og hele området i det central USA er perfekt til kør-selv-ferie.

Vi anbefaler

Vis på kort