Alice's Restaurant

En ægte amerikansk hemmelighed tæt på Highway 1

Hvad er det absolut bedste ved at tage på kør-selv-ferie i USA? I følge vores rejsespecialist Christina er det muligheden for at finde de små quirky steder væk fra hovedvejen. Det var også sådan hun tilfældigvis faldt over en sjov amerikansk hemmelighed, Alice's Restaurant, på en lille omvej ad Highway 35 fra San Francisco mod Monterey. En restaurant, der er blevet en af hendes absolutte favoritter ikke kun på grund af den hjemmelavede mad, der er snasket til perfektion, men også fordi den oser af frihed.

Inspiration

You can get anything you want...

♪♪ You can get anything you want at Alice’s Restaurant ♪♪ ... man kan slet ikke lade være med at fløjte lidt af Arlo Guthries skønne sang, når man snor sig ned ad Skyline Boulevard gennem skønne Redwood træer for at nå frem til Alice’s Restaurant. Duften af granskov og saltvand vækker alle sanser, og man skal være en rigtig hård negl for at kunne holde et stort bredt smil tilbage.

Og så lige pludselig, der hvor to veje mødes, ligger den og venter… en helt særlig, sjov og velsmagende oplevelse. Restauranten er meget populær, specielt blandt bikers og hikers. Og stemningen oser da også af frihed. Må jeg anbefale en Bison Burger? - den smager fantastisk!

Uanset om du bor i San Francisco eller er på vej videre til Monterey, så må du ikke snyde dig selv for denne stemningsfyldte, skov-skønne Highway 1-oplevelse.


"Man bliver nødt til at gnide sig i øjnene for at sikre sig at sceneriet er virkeligt, lige når man ankommer til Alice's Restaurant. Her er gæsterne lige så farverige og forskellige, som deres blankpolerede Motorcykler"

- Christina, USA-specialist i Lyngby


Kort

Vis på kort