Det vestlige USA på motorcykel

10 dages kør-selv motorcykeltur fra Las Vegas via San Francisco til Los Angeles 

En klassisk motorcykeltur gennem Californien og Nevada - det bedste af det Vilde Vesten! Øde ørkener, pulserende byliv, dybe kløfter og høje bjerge – denne kør-selv motorcykeltur har det hele og I vil se alle seværdigheder i det sydvestlige USA på dette 10-dages eventyr: Death Valley, Yosemite, Los Angeles, Las Vegas og San Francisco.

Turen strækker sig over 1.700 km ad fantastiske landeveje i storslåede omgivelser og turen afsluttes med at køre ad Highway 1 til Big Sur med den californiske kystlinjes ubeskrivelige skønhed. Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til det sydvestlige USA. 

Fra 20.986 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 10 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Juni - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
10 dage/9 nætter

Længde:
1.810 km

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:
•    Fly og MC model
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hoteller
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Las Vegas - Death Valley National Park (198 km)

Om morgenen kan I afhente motorcyklen i Las Vegas. Det er nu tid at komme ud og rulle på landevejene.

I dag har I mulighed for at opleve et af de mest særprægede steder på kloden, men også et af de varmeste og mest ugæstfrie. Så kør så tidligt som muligt af sted for at undgå den værste varme midt på dagen.

Death Valley er med sit bizarre landskab og sine ekstreme temperaturer noget helt for sig. Men samtidig også dybt fascinerende, og der er liv i Death Valley - bl.a. klapperslanger - men også nogle særdeles hårdføre planter, som har tilpasset sig det tørre og varme klima. Det er i Death Valley, I finder det laveste punkt i hele Nordamerika. Badwater ligger 86 meter under havets overflade. 

Overnatning: Death Valley National Park.

Death Valley National Park - Mammoth Lakes, Californien (329 km)

I dag fortsætter i turen igennem det sidste af Death Valley National Park og fortsætter af den lange flade vejstrækning videre ind i Californien. på jeres venstre side er der udsigt til stribevis af imponerende klippetoppe, som danner en naturlig barrier mod den mere frodig del af Californien mod vest. I løbet af dagen  kommer I igennem en række små hyggelige byer i et landskab som eller kan virke lidt ugæstfrit. Dagens mål  er Mammoth Lakes.

Overnatning: Mammoth Lakes

Mammoth Lakes - El Portal, Californien (168 km)

I forlader nu Mammoth Lakes og fortsætter turen lidt længere mod nord til det berømte og berygtede Tioga Pass for at komme ind i Yosemite National Park. Harley'en kommer på arbejde gennem de bugtende granitkløfter og det samme gør jeres arme, mens I kører gennem de skarpe sving de første mange kilometer. Vejen kræver opmærksomhed, inden I kommer til nationalparkernes konge, Yosemite.

Yosemite Nationalpark bringer tusindvis af billeder frem på nethinden og skaber tårnhøje forventninger, der kan være svære at imødekomme. Men når I ser stedet, er det akkurat ligeså smukt, vildt, roligt, rigt og sublimt, som I har forventet. I overnatter ved den vestlige indgang til parken.

Bemærk, at Tioga Passet (Highway 120) er lukket pga. sne fra omkring november til slut maj el. juni og ruten forlænges med 290 km syd om Sequoia National Park. 

Overnatning: El Portal.

El Portal - San Francisco, Californien (363 km)

Her til morgen går turen mod vest fra Yosemite National Park til San Francisco. For at få den optimale oplevelse anbefaler vi, at i tager turen nord om San Francisco. Det er en omvej men til gengæld får I oplevelsen af San Rafael-broen, som fører jer til Marin County, symbolet på den åbenlyse californiske selvforkælelse med iøjnefaldende luksus, naturskønhed  sandstrande og tætte Sequoia - skove. Herefter kører I mod syd til smukke Sausalito, som er en interessant lille  og raffineret kystby. Til sidst får i den ikoniske tur indover Golden Gate Bridge ind til centrum af  San Francisco, hvor I overnatter de næste to nætter.

Overnatning: San Francisco

 

San Francisco - Monterey, Californien (192 km)

I lægger San Francisco bag jer og kører sydpå langs den klippede kystlinje og får første smagsprøve på en af de bedste motorcykelveje i verden, den legendariske Pacific Coast Highway, også kaldet Highway 1, langs Stillehavet. Nyd det fantastiske landskab med de små vige og bugter på vej til Monterey.

Monterey er hjemsted for den verdensberømte racerbane, Laguna Seca Automobile and Motorcycle Racetrack, og det fantastiske Aquarium of the Sea. Kystlinjen her er simpelthen spektakulær og der er masser af muligheder for at stoppe og tage billeder.

Overnatning: Monterey

Monterey - Pismo Beach, Californien (240 km)

Fra Monterey går turen videre mod syd til Big Sur. Denne vilde del af kystlinjen er den mest maleriske del af Highway 1. Dramatiske klipper, hvor havets bølger voldsomt slår mod, og de tårnhøje redwoods, der peger stolt mod himlen. Highway 1 blev gravet og sprængt ind i klipperne på de vestlige skråninger af Santa Lucia Mountains for over 100 år siden, og heldigvis er dette område forblevet stortset uspoleret.

I San Simeon kan I besøge Hearst Castle for at få et indtryk af livet blandt de rige og berømte. Lidt længere sydpå kommer I til Morro Bay, inden I når frem til destinationen, Pismo Beach, som er hjemsted for mange prisvindende vine og førsteklasses vingårde. 

Overnatning: Pismo Beach.

Pismo Beach - Los Angeles, Californien (320 km)

I fortsætter mod syd, men bør tage en tur ind i landet og besøge den danske by Solvang, hvor både Rundetårn, bager Mortensen og H.C. Andersen museet ligger. Herfra kører i tilbage til kysten og Santa Barbara, for at holde frokostpause. Middelhavs atmosfæren og påvirkningen af den spanske koloni arv, gør at Santa Barbara føles mere som en europæisk strand-by end en amerikansk by. Herfra kører I gennem Oxnard og Malibu for at ende ved den verdensberømte Santa Monica Pier - som også er den vestlige ende af Route 66!

I har nået afslutningen af turen og motorcyklen skal returneres i løbet af eftermiddagen.

Overnatning: Los Angeles

Los Angeles - hjemrejse

I er nået til turens slutning  og kan begynde hjemrejsen fra USA.  Naturligvis er der mulighed for at fortsætte ud på andre spændende eventyr, eller nogle ekstra dage omkring Los Angeles og se nærmere på byen og området.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

 Fra 20.986 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Las Vegas / Los Angeles-Kastrup/BIllund
 • 9 hotelovernatninger iht. program 
 • 8 dages leje af Harley-Davidson Hertitage Softail (andre modeller findes)
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til fører og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • Envejsleje
 • VIP Plus * dækning på tyveri & ulykkesforsikring
   

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg ifm. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og udlejning 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Ønskes 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse eller i enkeltværelser: Kontakt os for aktuelle priser.
 

* Om MC-forsikringen
Forsikring på motorcyklen er “VIP Plus” inkl. tyveri- og skadesdækning med selvrisiko på USD 2.000 ved skade og med selvrisiko på USD 5.000 ved tyveri.

Ved afhentning af motorcyklen kan du opgradere MC-forsikringen til "VIP-Zero" med selvrisiko på USD 0 ved skade, og med selvrisiko på USD 1.000 ved tyveri.
Pris er USD 10 pr. dag og afregnes direkte til udlejeren.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisikoen på lejede køretøjer og vi anbefaler derfor, at du på forhånd tjekker om din rejseforsikring dækker selvrisikoen. På den måde kan du vælge den bedste løsning for dig.
 

 

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i USA

Masser af frihed og muligheder:
Vi tilpasser gerne jeres MC tur efter individuelle ønsker.

 • Vælg MC model mellem et stort udvalg fra Harley-Davidson
 • Tilføj ekstra dage før- under eller efter turen
 • Bestem selv hotelkategorier og evt. andre oplevelser undervejs.