Vestlige højdepunkter på motorcykel

15 dages kør-selv motorcykeltur til det bedste i det vestlige usa

Oplev den spændende del af det vestlige USA på jeres foretrukne motorcykel. Turen fører jer gennem topdestinationer i Californien, Arizona og Nevada på jeres livs mest fantastiske ferie. Undervejs oplever I bl.a. Golden Gate Bridge i San Francisco, køreturen ad Route 66, storslåede Grand Canyon, spillebyen Las Vegas, skønheden i Yosemite National Park og roen langs Pacific Coast Highway.

En klassisk motorcykeltur gennem det bedste af det Vilde Vesten! Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til det vestlige USA. 

Fra 25.194 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 15 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Juni - september

Startdag:
Daglig

Varighed:
15 dage/14 nætter

Længde:
3.552 km

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:

•    Fly og MC model
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hoteller
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Los Angeles - Palm Springs, Californien (224 km)

Denne morgen er det blevet tid til at hente motorcyklen og nu begynder jeres rejse rundt i store dele af det vestlige USA.
Kør af de bugtende bjergveje ned til Lake Elsinore og videre til den fashionable ferieby, Palm Springs. Byen er lidt af en ørkenoasen og den anses for at være det perfekte sted for storbyens berømtheder at opholde sig i vinterhalvåret på grund af det behagelige klima. Et hav af vindmøller er opsat i udkanten af byen og sikrer en billig strømforsyning til de ca. 50.000 indbyggere. Gennem tiderne har blandt andet Frank Sinatra og Elvis Presley boet her. I dag findes der i Palm Springs en bred pallette af kunstmuseer. Tag evt. en tur op med den roterende gondol til toppen af bjerget hvorfra udsigten over byen er imponerende. 

Overnatning: Palm Springs.

Palm Springs - Phoenix, Arizona (515 km)

Tag Highway 62 fra Palm Springs mod Joshua Tree, hvor I drejer til højre ad Park Blvd. Nyd den smukke tur gennem Joshua Tree National Park, hvor I vil se fantastiske farver, kløfter og et hav af forskelligartede kaktus. Kør nu videre via Quail Springs Road og drej til højre ved El Dorado Mine Road. Kør derefter sydpå til Highway 10, som fører jer hele vejen til Phoenix. Phoenix er en af de hurtigst voksende byer i USA hovedsageligt på grund af det tørre klima og de mange solskinsdage.

Overnatning: Phoenix.

Phoenix - Flagstaff, Arizona (238 km)

Fra Phoenix kører I nu mod nord ad Highway 17, indtil I kommer til det nationale monument Montezuma Castle, som består af velbevarede gamle huse i en klippevæg. Helt klart et besøg værd. Fortsæt nu til den helt specielle by, Sedona, med dens dramatiske natur og røde klippevægge. Sedona er også kendt for at have en åndelig energi og er et blomstrende kunstnermiljø. Fra Sedona tager I Highway 89a, som fører jer gennem Oak Creek Canyon, der vel nok er et at de mest naturskønne, som man kan køre igennem på motorcykel i den sydlige udkant af det store Colorado plateau. Landskabet ser muligvis velkendt ud, eftersom der her er blevet filmet mange scener til et væld af westernfilm. Highway 89a fører jer det sidste stykke til dagens mål Flagstaff.

Overnatning: Flagstaff

Flagstaff - Grand Canyon, Arizona (174 km)

Køreturen fra Flagstaff til fantastiske Grand Canyon er ganske kort. Tag Highway 89 til Cameron og derefter mod vest ad Highway 64. Husk at nyde turen langs South Rim, den sydlige kant af Grand Canyon, for det er en af de helt store oplevelser, der printer sig på nethinden. I har hele dagen til at gå på opdagelse i den storslåede Grand Canyon, som er langt større og mere fantastisk, end man kan forestille sig. 

Overnatning: Grand Canyon

Grand Canyon - Las Vegas, Nevada (460 km)

Kør ad Highway 64 mod Williams. Her får turen en legendarisk karakter, da I nu kører af den historiske Route 66, også kaldet "Mother Road", som fører jer hele vejen til Kingman. Kingman anses for at være "hjertet af den historiske Route 66". Fra Kingman fortsættes af Highway 93. Nyd turen gennem Lake Mead National Recreation Area og Cerbat Mountains. Highway 93 fører jer til Hoover Dam, en af verdens største menneskeskabte strukturer, som markerer grænsen mellem Arizona og Nevada. Fortsæt til Las Vegas hvor the Strip og hotellet venter. 

Overnatning: Las Vegas

Las Vegas

I dag holder motorcyklen fri, og I har mulighed for at nyde alt hvad overflødighedshornet, Las Vegas, har at byde på. Se et show i verdensklasse, tag på en tur i en luftballon over The Strip eller måske er I kommet til Vegas for at blive gift? Mulighederne er mange. 

Las Vegas - Lone Pine, Californien (367 km)

I forlader Las Vegas mod vest via Route 160 og kører derefter ad Highway 190, som fører jer gennem Death Valley, der med sit bizarre landskab og sine ekstreme temperaturer er noget helt for sig.  Området er også dybt fascinerende, og det er tydeligt, at det kræver noget specielt af både flora og fauna, at overleve  i Death Valley tilpasset det tørre og varme klima. Det er også i Death Valley, I kan finde det laveste punkt i hele Nordamerika. Badwater ligger 86 meter under havets overflade. Fra Death Valley kører I videre mod vest i til den lille flække af en by, Lone Pine, hvor mere end 300 westernfilm er blevet optaget.

Overnatning: Lone Pine.

Lone Pine - El Portal, Californien (320 km)

I forlader Lone Pine ad Highway 395 med imponerende bjerge og lange lige vejstrækninger. I fortsætter mod nord og kan drøne ud af landevejen med Sierra Nevada-bjergene til venstre og Inyo-bjergene til højre. Den krydrede duft af ørkenen er lige så forfriskende som den kølige bjergluft. Nyd denne motorcykelvenlige vej op til den hyggelige by, Lee Vining, hvor I begynder turen gennem bjergpasset, Tioga Pass, en drøm af en MC veje, med sving på sving ind gennem passet. Harley'en kommer på arbejde gennem de bugtende granitkløfter og det samme gør jeres arme, mens I kører gennem de skarpe sving de første mange kilometer. Vejen kræver opmærksomhed.

Godt ude på den anden side fortsættes hele vejen til Yosemite Village i nationalparkernes konge. Yosemite bringer tusindvis af billeder frem på nethinden og skaber tårnhøje forventninger, der kan være svære at imødekomme. Men når I ser stedet, er det akkurat ligeså smukt, vildt, roligt, rigt og sublimt, som forventet. I overnatter ved den vestlige indgang til parken.

Bemærk, at Tioga Passet (Highway 120) er lukket pga. sne fra omkring november til slut maj el. juni og ruten forlænges med 290 km syd om Sequoia National Park. 

Overnatning: El Portal.

El Portal - San Francisco, Californien (363 km)

Her til morgen går turen mod vest fra Yosemite National Park til San Francisco. For at få den optimale oplevelse anbefaler vi, at i tager turen nord om San Francisco. Det er en omvej men til gengæld får I oplevelsen af San Rafael-broen, som fører jer til Marin County, symbolet på den åbenlyse californiske selvforkælelse med iøjnefaldende luksus, naturskønhed  sandstrande og tætte Sequoia - skove. Herefter kører I mod syd til smukke Sausalito, som er en interessant lille  og raffineret kystby. Til sidst får i den ikoniske tur indover Golden Gate Bridge ind til centrum af  San Francisco, hvor I overnatter de næste to nætter.

Overnatning: San Francisco

San Francisco - Monterey, Californien (192 km)

I lægger San Francisco bag jer og kører sydpå langs den klippede kystlinje og får første smagsprøve på en af de bedste motorcykelveje i verden, den legendariske Pacific Coast Highway, også kaldet Highway 1, langs Stillehavet. Nyd det fantastiske landskab med de små vige og bugter på vej til Monterey.

Monterey er hjemsted for den verdensberømte racerbane, Laguna Seca Automobile and Motorcycle Racetrack, og det fantastiske Aquarium of the Sea. Kystlinjen her er simpelthen spektakulær og der er masser af muligheder for at stoppe og tage billeder.

Overnatning: Monterey

Monterey - Pismo Beach, Californien (240 km)

Fra Monterey går turen videre mod syd til Big Sur. Denne vilde del af kystlinjen er den mest maleriske del af Highway 1. Dramatiske klipper, hvor havets bølger voldsomt slår mod, og de tårnhøje Redwoods, der peger stolt mod himlen. Highway 1 blev gravet og sprængt ind i klipperne på de vestlige skråninger af Santa Lucia Mountains for over 100 år siden, og heldigvis er dette område forblevet stort set uspoleret.

I San Simeon kan I besøge Hearst Castle for at få et indtryk af livet blandt de rige og berømte. Lidt længere sydpå kommer I til Morro Bay, inden I når frem til destinationen, Pismo Beach, som er hjemsted for mange prisvindende vine og førsteklasses vingårde. 

Overnatning: Pismo Beach.

 

Pismo Beach - Los Angeles, Californien (320 km)

I fortsætter mod syd, men bør tage en tur ind i landet og besøge den danske by Solvang, hvor både Rundetårn, bager Mortensen og H.C. Andersen museet ligger. Herfra kører i tilbage til kysten og Santa Barbara, for at holde frokostpause. Middelhavs atmosfæren og påvirkningen af den spanske koloni arv, gør at Santa Barbara føles mere som en europæisk strand-by end en amerikansk by. Herfra kører I gennem Oxnard og Malibu for at ende ved den verdensberømte Santa Monica Pier - som også er den vestlige ende af Route 66!

I har nået afslutningen af turen og motorcyklen skal returneres i løbet af eftermiddagen.

Overnatning: Los Angeles

Los Angeles - hjemrejse

I er nået til turens slutning  og kan begynde hjemrejsen fra USA.  Naturligvis er der mulighed for at fortsætte ud på andre spændende eventyr, eller nogle ekstra dage omkring Los Angeles og se nærmere på byen og området.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 25.194 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Los Angeles tur/retur
 • 14 hotelovernatninger 
 • 13 dages leje af Harley-Davidson Heritage Softail (andre modeller findes)
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til fører og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • VIP Plus dækning på tyveri & ulykkesforsikring

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg ifm. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og udlejning 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Masser af frihed og muligheder:
Vi tilpasser gerne jeres MC tur efter individuelle ønsker.

 • Vælg MC model mellem et stort udvalg fra Harley-Davidson
 • Tilføj ekstra dage før- under eller efter turen
 • Bestem selv hotelkategorier og evt. andre oplevelser undervejs.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i USA