Vestlige højdepunkter på motorcykel

15 dages kør-selv motorcykeltur til det bedste i det vestlige usa

Oplev den spændende del af det vestlige USA på jeres foretrukne motorcykel. Turen fører jer gennem topdestinationer i Californien, Arizona og Nevada på jeres livs mest fantastiske ferie. Undervejs oplever I bl.a. Golden Gate Bridge i San Francisco, køreturen ad Route 66, storslåede Grand Canyon, spillebyen Las Vegas, skønheden i Yosemite National Park og roen langs Pacific Coast Highway.

En klassisk motorcykeltur gennem det bedste af det Vilde Vesten! Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til det vestlige USA. 

Fra 20.474 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 15 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Juni - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
15 dage/14 nætter

Længde:
3.552 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Los Angeles - Palm Springs, Californien (312 km)

Om morgenen er det blevet tid til at hente motorcyken på EagleRider's udlejningskontor i nærheden af lufthavnen og nu begynder din rejse, der fører dig over store dele af det vestlige USA!

Kør af de bugtende bjergveje ned til Lake Elsinore og videre til den fashionable ferieby, Palm Springs. Byen er lidt af en ørkenoasen og den anses for at være det perfekte sted for storbyens berømtheder at opholde sig i vinterhalvåret på grund af det behagelige klima. Et hav af vindmøller er opsat i udkanten af byen og sikrer en billig strømforsyning til de ca. 50.000 indbyggere. Gennem tiderne har blandt andet Frank Sinatra og Elvis Presley boet her. I dag findes der i Palm Springs en bred palette af kunstmuseer. Tag evt. en tur op med den roterende gondol til toppen af bjerget hvorfra udsigten over byen er imponerende. 

Palm Springs - Phoenix, Arizona (432 km)

Tag Highway 62 fra Palm Springs mod Joshua Tree, hvor I drejer til højre ad Park Blvd. Nyd den smukke tur gennem Joshua Tree National Park, hvor I vil se fantastiske farver, kløfter og flere slags kaktus end du nogensinde troede eksisterede.

Kør af Quail Springs Road og drej til højre ved El Dorado Mine Road. Kør derefter sydpå til Highway 10, som fører jer hele vejen til Phoenix. Phoenix er en af de hurtigst voksende byer i USA hovedsageligt på grund af det tørre klima og de mange solskinsdage. Her venter en overnatning.

Phoenix - Flagstaff, Arizona (344 km)

Fra Phoenix kører I nu mod nord ad Highway 17, indtil I kommer til det nationale monument Montezuma Castle, som består af velbevarede gamle huse i en klippevæg. Helt klart et besøg værd. Fortsat til den helt specielle by, Sedona, med se dens dramatiske natur. Sedona er berømt for at have en åndelig energi og er et blomstrende kunstnermiljø.

Fra Sedona tager I Highway 89a, som fører jer gennem Oak Creek Canyon, der vel nok er et at de mest naturskønne og intime steder, som man kan køre igennem på motorcykel i den sydlige udkant af det store Colorado plateau. Landskabet ser muligvis velkendt ud, eftersom der her er blevet filmet mange scener til cowboyfilm. Highway 89a fører jer hele vejen til Flagstaff, hvor I skal bo for natten.

Flagstaff - Grand Canyon, Arizona (176 km)

Køreturen fra Flagstaff til fantastiske Grand Canyon er ganske kort. Tag Highway 89 til Cameron og derefter mod vest ad Highway 64. Husk at nyde turen langs South Rim, den sydlige kant af Grand Canyon, for det er en af de helt store oplevelser, der printer sig på nethinden. I har hele dagen til at gå på opdagelse i den storslåede Grand Canyon, som er langt større og mere fantastisk, end man kan forestille sig. 

Grand Canyon - Las Vegas, Nevada (464 km)

Kør ad Highway 64 mod Williams. Her får turen en legendarisk karakter, da I nu kører af den historiske Route 66, også kaldet "Mother Road", som fører jer hele vejen til Kingman. Kingman anses for at være "hjertet af den historiske Route 66".

Fra Kingman kører du til glitrende Las Vegas, verdens største underholdningsmekka. Kør ad Highway 93 og nyd turen gennem Lake Mead National Recreation Area og Cerbat Mountains. Highway 93 fører jer til Hoover Dam, en af verdens største menneskeskabte strukturer, som markerer grænsen mellem Arizona og Nevada. Fortsæt til Las Vegas hvor the Strip og hotellet venter. 

Las Vegas

I dag holder motorcyklen fri, og I har mulighed for at nyde alt hvad overflødighedshornet, Las Vegas, har at byde på. Se et show i verdensklasse, tag på en tur i en luftballon over The Strip eller måske er I kommet til Vegas for at blive gift? Mulighederne er mange. 

Las Vegas - Lone Pine, Californien (424 km)

I forlader Las Vegas via Route 160 og kører derefter ad Highway 190, som fører jer mod vest gennem Death Valley, der med sit bizarre landskab og sine ekstreme temperaturer er noget helt for sig. Men samtidig også dybt fascinerende, og der er liv i Death Valley - bl.a. klapperslanger - men også nogle særdeles hårdføre planter, som har tilpasset sig det tørre og varme klima. Det er i Death Valley, I finder det laveste punkt i hele Nordamerika. Badwater ligger 86 meter under havets overflade. Husk litervis af vand, inden I begiver jer ud i Death Valley.

Fra Death Valley kører I til den typiske amerikanske by, Lone Pine, hvor mere end 300 cowboyfilm er blevet optaget.

Lone Pine - El Portal, Californien (320 km)

I forlader Lone Pine ad Highway 395 som ligeledes er typisk amerikansk med imponerende bjerge og lige vejstrækninger. I fortsætter mod nord og kan drøne ud af landevejen med Sierra Nevada-bjergene til venstre og Inyo-bjergene til højre. Den krydrede duft af ørkenen er lige så forfriskende som den kølige bjergluft. Nyd denne motorcykelvenlige vej! Kør op til den hyggelige by, Lee Vining, hvor du begynder turen gennem bjergpasset, Tioga Pass, hvorefter du fortsætter hele vejen til Yosemite Village.  

Nationalparkernes konge, Yosemite bringer tusindvis af billeder frem på nethinden og skaber tårnhøje forventninger, der kan være svære at imødekomme. Men når I ser stedet, er det akkurat ligeså smukt, vildt, roligt, rigt og sublimt, som I har forventet. I overnatter ved den vestlige indgang til parken.

Bemærk, at Tioga Passet (Highway 120) er lukket fra omkring november til slut maj el. juni på grund af is og sne. 

El Portal - San Francisco, Californien (360 km)

I dag kører I tilbage til Stillehavskysten. Kør først til Modesto og derefter nordpå mod Napa Valley, hvor de berømte vingårde lokker med ture og vinsmagning. Napa Valley er det tætteste I kan komme på et landskab, som minder om landevejene langs Middelhavet. Vi foreslår, at I tager Highway 99 fra Modesto til Lodi og derefter fortsætter mod vest ad Highway 12, som fører jer til Napa. I kører ned til San Francisco gennem Marin County og krydser Golden Gate Bridge til San Francisco, som vil være jeres base de næste to nætter.

San Francisco

I dag er det tid til at nyde San Francisco, den smukke, moderne, individualistiske og overraskende storby, som helt sikkert er den mest frisindede by i USA. San Francisco har en europæisk flair og masser af muligheder for at tage på sightseeing.

Hvad med en tur til Alcatraz, en sejltur i bugten, sporvognkøreture eller en tur til vindistriktet Napa Valley?

San Francisco - Monterey, Californien (192 km)

Nyd en af de bedste motorcykelture i verden ned ad den legendariske Pacific Coast Highway (Highway 1) langs Stillehavet. Nyd det fantastiske landskab og de med små vige og bugter på vej til Monterey. I har også mulighed for at udforske nogle af de små veje bag Santa Cruz Mountains. Tag en kop kaffe på Alice's Restaurant på den berømte Skyline Boulevard, et obligatorisk stop for enhver motorcyklist!

I Monterey kan I gå en dejlig tur på molen, Cannery Row, eller besøge Monterey Bay Aquarium. Monterey er også hjemsted for den verdensberømte racerbane, Laguna Seca Automobile and Motorcycle Racetrack. I overnatter i Monterey.

Monterey - Pismo Beach, Californien (240 km)

 

Fra Monterey går turen videre mod syd langs Pacific Coast Highway, og vi anbefaler et stop i den maleriske lille by, Carmel. I fortsætter herefter  sydpå af den naturskønne rute langs kanten af klipperne ved Big Sur kysten. Her findes 150 km storslået landskab med vildt og ubebygget klippeterræn, sequoia-træer langs kløfter og Santa Lucia Mountains, som stiger direkte op af blågrønne Stillehav. Cirka halvvejs nede af Big Sur-kysten kommer vi til Esalen, som er opkaldt efter den for længst uddøde indfødte stamme, som engang nød de naturlige varme kilder, som ligger på en klippetop højt over Stillehavets brusende bølger.

I kan også besøge Hearst Castle i San Simeon for at få et indtryk af livet blandt de rige og berømte. Lidt længere sydpå kommer I til Morro Bay, som er et af de bedste steder i det område, der kaldes Central Coast!  Destinationen i dag er Pismo Beach, som er hjemsted for mange prisvindende vine og førsteklasses vingårde.

 

Pismo Beach - Los Angeles, Californien (288 km)

Kør ad Highway 101 mod syd og mod Los Angeles. Ved Santa Maria drejer I ind i landet for at nyde de fantastiske vejstrækninger og landskab. Slå et smut forbi Solvang - den gamle danske koloni og se bindingsværkshuse, rundetårn og Bager Mortensens butik. Vi anbefaler, at I også stopper og ser molen i Santa Barbara, som er et smukt lille lokalsamfund med en berømt gammel spansk kirke.

Efter Santa Barbara kører I gennem Ventura, Oxnard, Malibu og Santa Monica på vej tilbage til Los Angeles. Ved ankomsten til Los Angeles er det tid til at aflevere motorcykelen på EagleRiders udlejningskontor i nærheden af den internationale lufthavn og blive kørt til hotellet.

Los Angeles - hjemrejse

I er nået til turens slutning, men vi anbefaler, at I forlænger turen med et par dage, så I også får lejlighed til at opleve Los Angeles og de mange ting denne storby lokker med. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 20.474 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Los Angeles retur
 • 14 hotelovernatninger iht. program 
 • 13 dages leje af Harley-Davidson, Indian, Honda eller BMW motorcykel efter ønske
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • Envejsleje, hvor det er en del af programmet
 • EagleRider Mobile Tour Guide App med detaljeret rute
 • VIP Check-In på EagleRiders udlejningskontor

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Forsikringer i forbindelse med motorcykellejen
 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og Eaglerider 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

 • 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse.
 • 2 personer, 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i USA

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011